Delen vinden we super lief

Sinds 2022 is er ook een super gaaf AirPark bij gekomen bij Street Jump!

Street Jump in Apeldoorn is een fantastische indoor trampoline- airpark met een grootte van maar liefst 2.500 m2. Het is ook wel de leukste en stoerste plek om te springen en plezier te hebben met alles er op en er aan! Voor jong én oud biedt het een mooie combi van fun en sport.

Je kunt hier van de ene naar de andere trampoline springen door wel 10 verschillende gebieden. Ook zijn er aanvullende activiteiten waardoor je er niet snel uitgekeken raakt! Street Jump heeft alles in huis voor hét ideale vrienden-, familie-, bedrijfsuitje òf kinderfeestje vanaf 7 jaar.

En als je zelf geen zin hebt om inspanningen te leveren, kun je als begeleider sfeervol en relaxt loungen bij de horeca. Zo streek ik ook neer op een fijne plek waarbij de gratis WiFi en goede koffie van pas kwam.

Ontdekken maar

Je kunt hélemaal los gaan bij Street Jump Apeldoorn, het grootste trampolinecentrum van Apeldoorn. Check de coole area’s als de Big Airbag, de Wipe-out achtige Jump Caroussel, de half pipe, of laat de Ninja in jezelf los op het Ninja Parcours. De kinderen waren onvermoeibaar en de rode wangetjes en grote glimlach op hun koppies lieten zien dat het een groot succes is. “Mam zullen we hier morgen weer naar toe gaan’ riep mijn dochter blij. Haar vriendinnetje was het hiermee eens. “dan ga ik ook weer mee’ riep ze opgewekt.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er Mini-Jump voor kinderen onder de 7 jaar waarbij kinderen vanaf 2 jaar kennis maken met trampolinespringen. De verlichting en het geluidsniveau is aangepast.

Stoere Jump Club

Spring mee bij Street Jump en leer op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks van de Street Jump Masters. Onder begeleiding van professionele Jump helden leer je springen in 10 verschillenden area’s. Voor, tijdens en na het jumpen kunnen jumpers en/of toeschouwers loungen en chillen in het horeca gedeelte. Je kinderen krijg je op deze manier op een leuke manier in beweging.

50 Trampolines & speciale area’s

Met in totaal zo’n 50 trampolines en verschillende area’s is er voor elk wat wils. De Kinderen hebben alles al springend ontdekt.

1.De Lasergame area (150m2) is Black Light ingericht waar je met maximaal 10 kinderen tegen elkaar kunt laser gamen. Het is gratis bij een kinderfeestje en los bij te boeken voor maar 2 euro.

2.De Big airbag is een gigantisch opvangkussen waar je vanaf grote hoogte op kunt springen! Je kan er zowel trick shots uitvoeren als salto’s uitproberen vanaf één van de drie verschillende hoogtes. Echt cool!

3. Dodgeball Dit lijkt op Trefbal op een wel een hele toffe interactieve wijze.

4. In de Game area kun je jouw avatar op het scherm al springend volgen en hiermee het volgende level in het spel bereiken.

5. Op de High Performance Walk Wall voel je je als je door de lucht vliegt als spiderman. Iedere ‘free runner’ kan hier zijn hart ophalen.

6. Vrij springen van de ene naar de andere trampoline en over obstakels heen springen kun je in de Fun area.

7. Jouw innerlijke ninja kun je los laten op de spannende Ninja Parkour dat een hindernisbaan is met lastige obstakels en ‘gevaarlijke’ hindernissen. De meiden vonden het wel een uitdaging om te klimmen en klauteren.

8. De kracht, souplesse en intelligentie van kinderen kan worden uitgetest op de Climbing Wall. Op deze klimmuur probeer je via korte routes op de klimmuur omhoog te klimmen.

Airpark Street Jump

Het airpark van Street Jump Apeldoorn is een fantastische toevoeging en een hele toffe ervaring naast de trampolines. Het is een mega springkussen met verschillende obstakels voor nog meer spring plezier. Ik verzeker je dat je jouw kinderen weer uitgeput mee naar huis zult nemen, met een grijns op hun gezicht van oor tot oor. Dit is leuk, heel leuk!

Party time! Wist je dat ook je kinderfeestje kunt vieren? Geen rommel in huis, maar wel een trampolinepark, airpark en lasergame in één feest.

Mini Jump

Voor de allerkleinsten van 2 tot 7 jaar zijn er op vrijdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend speciale Mini Jump-uren. Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Overzichtelijk een heel uur vrij rond springen zonder grotere kinderen die de kleintje per ongeluk omver stoten. Oudere broertjes en zusjes mogen natuurlijk wel mee.

Tot slot

Wij zijn groot fan van StreetJump Apeldoorn. Met onderstaande informatie kun je helemaal voorbereid jouw middagje pret reserveren.

* Street Jump is alle dagen geopend behalve de dinsdag.
* Gratis WiFi en kluisjes
* Naast de friet & snacks kun je hier ook terecht voor vers belegde broodje of sapjes.
* Gratis Parkeren bij Street Jump Apeldoorn
* Freerunnen bij Street Jump
* Happy Jump day op elke 2e donderdag van de maand. Voor 6 euro kun je het eerste uur Jumpen.

Street Jump hanteert hele vriendelijke en betaalbare prijzen. En wil je 2 uur Jumpen, dan betaal je voor het tweede uur maar half geld. Je bent trouwens nog goedkoper uit met een 5- of 10-rittenkaart. We zullen hier nog veel terug komen! Naast dat het heel leuk is, is het ook nog eens onwijs goed voor je conditie. Je hoeft je hier niet te vervelen door de veel verschillende activiteiten. Dit is toch wel een enorm stoer trampoline park. Een absolute aanrader! En de volgende keer spring ik mee, beloofd kids!

Streetjump Apeldoorn | Christiaan Geurtsweg 11 | 7335JV Apeldoorn Meer informatie klik hier.

Gerelateerde Blog: Daarom Apeldoorn: meer dan 25 tips voor een citytrip naar de Veluwe

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief