Delen vinden we super lief

De één is een zilver fan, de ander draagt graag goud. Van het moment dat mijn vader mij een gouden armband gaf op 18-jarige leeftijd ben ik goud gaan dragen. Aan dit edelmetaal moest ik wennen, aangezien mijn leeftijdsgenootjes zilver droegen. Tijdens mijn zomers in Parijs ben ik de liefde voor goud meer gaan omarmen. Want als er iemand verstand heeft van stijl, dan is het immers de Parisienne wel.

Paris J’adore, “Les grands esprits se rencontrent”

De Parisienne naar boven halen

Met m’n 1 meter 80 was ik een lange verschijning in de stad van de liefde temidden de kleine Parisienne. Om niet aan hen onder te doen, keek ik de Franse stijl graag af. Op het gebied van sieraden koos ik dan ook graag voor tijdloze, stijlvolle designs, waardoor ik de sieraden overal en altijd kunt dragen. Isabel Bernard is de stijl die ik omarm met smalle en elegante details.

Oog voor detail

Parisienne Isabel Bernard kiest voor sieraden van 14 karaat écht goud omdat alleen de beste materialen goed genoeg zijn. Dit benadruk ik, aangezien ik elders recent een vergulde ring heb gekocht dat eindigde in een teleurstelling. Ik dacht goud gekocht te hebben, maar na een maand zat ik met een zilveren ring om m’n vinger opgescheept. Zo zonde!

Le Marais & Monceau collectie

Ik gun mezelf meer ‘Joie de vivre’ en heb mezelf prachtige sieraden en een gouden ketting cadeau gegeven. Er zijn momenten in het leven dat je jezelf dat gewoon moet gunnen. Qua armbanden houd ik van elegant en subtiel net als de stijl van een heuse Parisienne. Aangezien ik altijd mijn armbanden draag van mijn vader en oma, geef ik mezelf een derde cadeau met Franse finesse. Het is helemaal hot en happening om het bij elkaar te dragen.

Paris J’adore

In de wereld van Isabel Bernard voel ik me thuis waarin een gevoel van luxe centraal staat, dat met eenvoud gecreëerd wordt. Isabel is een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, de stad waar het draait om klasse, schoonheid & joie de vivre. De collecties zijn niets voor niets vernoemd naar haar favoriete wijken Rivoli, Monceau en Le Marais, ook mijn favoriete hotspots in de stad van de liefde waar ik vele herinneringen over koester.

sieraden, isabel bernard, brandfield

Less is more

Binnen de collectie van Isabelle vind je oorbellen, armbanden en colliers. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud dat garant staat voor kwaliteit. Zelf heb ik gekozen voor een gouden armbandje met een liefdevol hartje, de liefde die ik voel voor mijn gezin én voor Frankrijk. Daarnaast prijken er oorbellen in mijn oor waar ik op slag verliefd op werd. Ik draag ze dag en nacht waardoor ik er net even iets meer aan heb uitgegeven. “Because I am worth it!” Nu is mijn vraag natuurlijk…. geven jullie jezelf wel eens iets cadeau?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief