Delen vinden we super lief

Heerlijk dat het zonnetje zich telkens weer even laat zien. Soms heel onverwacht. Een extra uurtje zomer in de tuin. Dan een bijna tropische dag zoals voorspeld. Dat is genieten voor jong en oud. Ieder zijn eigen zonnebril op, zonnebrand smeren en lekker de zon in.

Vlekkeloos ijsjes eten

Amelie vraagt bijna dagelijks of het al zomer is. Ik had geen idee waarom ze zo naar de zomer uit keek. Natuurlijk is het extra leuk om de hele dag buiten te spelen maar daar heeft ze geen 25C voor nodig. Wat bleek? Als het zomer is, is het tijd voor ijsjes. Ze vraagt altijd naar ‘een ijsje met een stokje’. Dat is natuurlijk ook super lekker.

Wel een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat niet het halve ijsje op haar zomerjurkje terechtkomt. Gelukkig hebben we daar een simpele oplossing voor. De ‘stop drip’. Je schuift het plastic opschuif bakje over het stokje. Zo vang je alles op voordat het zich een weg baant richting de zomerkleertjes. Extra voordeel voor mijn kleine meid is dat er niks verloren gaat. Het bakje wordt tot de laatste druppel leeggedronken. 😉

Dooky’s zomer producten

Wie kent ze niet: de super handige Dooky zonneschermen? Je klikt ze zo op je kinderwagen of maxi-cosi en babylief blijft lekker uit het zonnetje. Zonder dat zijn wagentje langzaam verandert in een klein saunaatje. Dit ‘doekie’ was mijn eerste kennismaking met het merk maar ze hebben veel meer. Onder andere de ‘Dooky baby Banz’.(0-2 jaar)

Baby’s eerste zonnebril

Amelietjes eerste zonnebril was een ‘normale’ zonnebril maar dan in het mini met een leuk patroontje. Super schattig maar een beetje groot en nog steeds staat de bril altijd een beetje scheef op haar kleine neusje. Voor Eloise hebben we de ‘Dooky baby Banz’ klaar liggen. Een zonnebril speciaal voor de allerkleinsten. Hij blijft prima zitten dankzij de verstelbare band.

En je moet heel veel moeite doen als je hem kapot wil krijgen. Dat gaat je niet zomaar lukken. En natuurlijk is het een heel kek brilletje. Zo kan baby Eloise helemaal de blits maken. Grote zus vindt het ook een heel gaaf brilletje dus checkte meteen even of zij het ook nog past. Super handig deze zomer maar hij gaat zeker ook de koffer in als ons kleine meisje voor het eerst mee gaat op wintersport. Hopelijk krijgt ze voor die tijd de bril terug van haar grote zus.

Zomer thuis en uit

De hangmat is al uit de garage gehaald voor het ultieme zomergevoel in de tuin. Het eerste koude roseetje hebben we al op. Heeeeerlijk! Binnenkort ook maar weer eens een lekkere scroppino voordat we aan de BBQ gaan. Dat is mijn zomergevoel. Voor onze peuter staat de watertafel klaar. Want wat is er nou leuker dan lekker spelen met water? Strandbal, emmertje en zandvormpjes liggen standaard klaar voor een paar uurtjes aan het water. En de allerkleinste wil vooral schaduw. Dus kom maar op met dat zonnetje!

Liefs Aileen

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief