Delen vinden we super lief

Dooky staat bekend als hét merk dat kindjes beschermt tegen de zon en oververhitting. We hebben met heel veel plezier gebruikt bij onze drie kindjes toen ze nog in de kinderwagen zaten. Het gaf ook een veilig gevoel. Ik beschermde ze tegen de zon en er kon niets fout gaan. Dooky heeft recent een nieuwe artikel ontwikkeld dat ervoor zorgt dat kindjes beschermd worden tegen de regen: de magic Hoody! Dit deel ik heel graag met jullie aangezien het een uitkomst is als je onbedoeld in een regenbui terecht komt met je kleintje!

De Hoody van Dooky

De nieuwe Hoody past op de meeste 0+ autostoeltjes en zorgt naast een vrolijke look ook dat een kindje niet nat wordt. Ideaal! En wanneer het niet regent is het een stijlvolle, effen grijze Hoody. Een win-win!  Als de Hoody in aanraking komt met regen, verschijnen er kleine donker grijze sterretjes op de stof.  Een soort magisch gebeuren waar de kindjes van onder de indruk zullen zijn. De stof is waterafstotend aangezien het geïmpregneerd is. Hierdoor zorgt het er voor dat de regen niet de kap zal doordringen. Ik kan me nog heel goed ren acties herinneren om dat de kap doorweekt was van de regen. Dat is nu verleden tijd! Het visuele effect van de Magic Hoody maakt je zelfs op de meest regenachtige dag vrolijk!

Magic Hoody dooky

Nominatie Kind & Jugend

Toen de nominaties voor de Baby Innovation Award van Kind + Jugend 2018 bekend werden gemaakt maakte mijn hart een sprongetje! Een flink aantal Nederlandse bedrijven is genomineerd, waaronder DOOKY!! Na een jurydag waarbij 200 producten uit 27 landen werden beoordeeld, koos een vakjury uiteindelijk voor een mooie collectie producten, waaronder voor de “Dooky Hoody UV Alert” protective car seat cover!

De winnaars zullen op de eerste beursdag op 20 september, bekend worden gemaakt in hal 11.1 om 10.00 uur ‘s morgens.  We zijn er zelf op de vrijdag 21 september en dan neem ik zeker een bezoekje aan de award-winners! Alle genomineerde producten kun je ook bewonderen op een speciaal paviljoen. Snel meer hierover! En laten we duimen dat DOOKY de prijs in de wacht sleept!

Voordelen Magic Hoody

• De Hoody is Universeel: Het past op bijna alle autostoeltjes 0+
• De Hoody is waterafstotend
• het is heel eenvoudig te bevestigen
• De magic stars verschijnen in de regen

Vanaf september is de Magic Hoody verkrijgbaar in de betere babyspeciaalzaak. Een fantastisch cadeautje voor aanstaande papa’s & mama’s!

Lees ook: Dooky om je kindje veilig tegen de zon & sneeuw te beschermen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief