Delen vinden we super lief

L.O.L. Surprise! Day

L.O.L. Surprise! fans opgelet. 7 juli belooft nu al één van de leukste zomerdagen te worden. Het is namelijk L.O.L. Surprise! Day. Dé verjaardag van L.O.L. Surprise! En dat is uiteraard niet zomaar. Want zet de tekst L.O.L. eens op zijn kop en…juist 7.0.7! De verjaardag van L.O.L. Surprise! is de aftrap van een dertig dagen lang durend feestje en wij vieren het vrolijk mee. Hou de L.O.L. Surprise! website dan ook goed in de gaten, want het regent Surprises! Uiteraard kunnen nieuwe toevoegingen aan de L.O.L. Surprise!-familie niet uitblijven. Hier alvast een voorproefje.

L.O.L. Surprise! Day
Party time! Doe je mee met de bakwedstrijd?

Vier nieuwe aanwinsten

L.O.L. Surprise! Day

Maak kennis met de vier L.O.L. Surprise! Tweens™. Een gloednieuw formaat L.O.L, Surprise!-pop, dat tussen de L.O.L.-poppen en de OMG-modepoppen inzit. Deze coole ‘be-tweens’ (15,2 cm) zijn inclusief 15 verrassingen en een herbruikbare verpakking die in een slaapkamer-speelset verandert! Ze zijn al onderdeel van een familie, want het zijn de grote zussen van de bestaande L.O.L. Surprise!™-poppen en de jongere zusjes van de OMG-poppen.

Love it

We vier 7.0.7 uiteraard mee met de bakchallenge

• Fancy Gurl is dol op alles wat met mode en make-overs te maken heeft. Haar stijl draait om roze, roze, en nog meer roze. Zij is de supersociale B.B. van de groep, en heel stellig in hoe ze dingen wil hebben. 
• Freshest is de relaxte B.B. van de groep en draagt coole streetwearoutfits. Ze maakt graag muziek, chilt met haar BFF’s en is dol op scifi-programma’s, skateboarden en videogames. 
• Hoops Cutie is spontaan en een echte gangmaker, omdat ze veel zelfvertrouwen heeft en nog veel meer dromen. Hoops Cutie houdt van sportswear en zonder sneakers gaat ze nergens naartoe!
• Cherry BB is adembenemend mooi van top tot teen en is super artistiek. Zij houdt van vintage en alles wat #TBT is, en dat is te zien aan haar op de jaren 50 geïnspireerde vintagestijl. 
Naast de L.O.L. Surprise! Tweens™-modepop, mode, schoenen en vele accessoires is de herbruikbare verpakking, met een unieke uitpakervaring, als speelset te gebruiken. 
Maar daar blijft het niet bij. Ook komt L.O.L. Surprise! met de allereerste L.O.L. Surprise! OMG Guys-modepop uit: Cool Lev! 

Cool Lev houdt van skaten, tekeningen krabbelen en wieltjes. Hij vindt dat je je eigen pad moet uitstippelen, want dan gaat alles op rolletjes. Hij draagt chille skaterkleding, heeft een eigen skateboard en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien is hij de grote broer van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage Scribbels. De verpakking wordt een herbruikbare speelset. Inhoud: jongensmodepop, mode-items, schoenen, accessoires, hoedendoos, koptelefoon, kledinghoes, sticker, kledinghanger, poppenstandaard, herbruikbare verpakking als speelset en meer. Cool Lev is inclusief 20 verrassingen met een compleet unieke uitpakervaring!
En om het feestje helemaal compleet te maken is nu ook de allereerste 

Prachtig, gedetaileerde poppen

OMG-modepop met het L.O.L. Surprise! Present Surprise-thema verkrijgbaar. Meet Miss Glam! O.M.G! 

Miss Glam geeft een waanzinnige surpriseparty voor haar verjaardag en iedereen is uitgenodigd! Miss Glam heeft zo’n krachtige persoonlijkheid dat je haar het beste kunt omschrijven met een vergelijking: glamour + organisatietalent = de perfecte party. Ze heeft zelfs een uitpakervaring met confetti, wat ook helemaal past bij iemand met zo’n uitstraling. Miss Glam is inclusief 20 verrassingen. Je kunt haar mode mixen en matchen om 5 verschillende looks te creëren!

Met Miss Glam als je beste vriendin kan het feest beginnen! De verpakking wordt een herbruikbare speelset. Inhoud: modepop, mode-items, schoenen, accessoires, hoedendoos, haarborstel, kledinghoes, sticker, kledinghanger, poppenstandaard en herbruikbare verpakking als speelset. 

TerraCycle en L.O.L. Surprise!

Met L.O.L. Surprise! doen wij mee aan het Nationale Recycling Programma van TerraCycle. Als je een L.O.L. Surprise! product hebt gekocht / ontvangen kun je je inschrijven om gratis de L.O.L. Surprise! verpakking te recyclen. Zo draag jij je steentje bij aan een gezondere aarde!
In deze video leggen we precies uit hoe het werkt: 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief