Delen vinden we super lief

Wat was ik blij toen ik van de week de post opende. Tussen de reclame folders en een pensioen overzicht van een baantje uit een ver verleden, lag een prachtige armband van Mamaloves. Zelfs de verpakking van dit cadeautje voor mijzelf, was al een feestje voor het oog. Het lag er al een tijdje want manlief had de post even op een totaal onlogische plek gelegd. Daardoor was de verrassing des te groter. Wat een fijne sieraden maken ze bij Mamaloves.

Het allergrootste cadeau

Mijn twee kleine prinsesjes zijn natuurlijk het grootste cadeau wat ik heb. Ik was al een gelukkig mens met een prachtige gezonde dochter. Dit jaar werd het nog mooier met de geboorte van onze tweede dochter. Het liefst draag ik mijn meisjes de hele dag bij me. Daarom stond er al heel lang een mooi sieraad wat symbool staat voor mijn meisjes, op mijn wensenlijstje. Zo draag ik ze de hele dag bij me. Als een tatoeage voor mensen die nooit gaan tatoeëren.

Mamaloves

De dames van Mamaloves maken prachtige sieraden. Stuk voor stuk uniek en super persoonlijk. Kettingen, oorbellen en armbanden worden met de hand gegraveerd. Een bijzondere datum, mooie herinnering of mensen die je lief hebt, worden omgetoverd tot een mooi sieraad. De sieraden zijn stoer en stijlvol tegelijk.

Symboliek in sieraden

Het voelde echt als een vervroegd sinterklaascadeautje. Ik ben gek op mooie sieraden. Je ziet mij niet snel zonder. Stiekem zit er vaak al best veel symboliek achter. Mijn trouw– en verlovingsring staan voor de liefde tussen mij en mijn man. En voor één van de mooiste dagen van mijn leven. Mijn moeder en ik dragen dezelfde ketting. Op mijn nieuwe armband staan de namen van mijn kinderen. Zo staat alles symbool voor liefde.

Een blijvertje

sieraden

Met trots draag ik mijn armband elke dag. Hij gaat nog net niet mee onder de douche. (Lijkt me ook geen goed idee). Mijn armband wikkel je twee keer om je pols. Ik heb gekozen voor een zwart bandje maar je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren. Voor mij staat het symbool voor de liefde tussen moeder en kind. Het ligt er natuurlijk net aan wat je er in laat graveren. Ik draag mijn kindjes voortaan altijd bij mij.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief