Delen vinden we super lief

Sieraden hebben vaak een verhaal. En laat ik nu dol zijn om de symboliek achter een product, of een persoonlijk verhaal dat er achter steekt. De liefde voor mijn kinderen wil ik dolgraag vastleggen in een persoonlijk sieraad. Vanaf mijn 18e verjaardag draag ik een gouden armband die heel veel voor me betekent. Deze kreeg ik van mijn vader die destijds niet meer bij ons thuis woonde door de scheiding van mijn ouders. Ik zag en sprak hem niet meer dagelijks en ontving op mijn 18e verjaardag een kaart volgeschreven met mooie woorden en een gouden armband. Mijn dochter wilde ook heel graag een mooi moeder en dochter sieraard en slaagde bij kaya sieraden.

Bijgelovig

Vanaf dat prachtige cadeau met een kaart vol lieve woorden, koester ik deze armband enorm en is de band met mijn vader sterker geworden. Eigenlijk doe ik de armband nooit af en ben ik zo bijgelovig dat het mijn ‘geluksarmband’ is geworden. Sieraden met een verhaal zijn bijzonder…tijd om mijn kinderen met een sieraad bij me te dragen.

“Een gepersonaliseerd sieraad is als een tastbaar aandenken voor gedeelde herinneringen”

Sieraden met een verhaal

Een sieraad kan zoveel betekenis hebben en een verhaal met zich meedragen. Met mijn eigen armband is dat het verhaal van mij en mijn vader. En de armband die ik enkele jaren geleden van mijn oma (R.I.P 2019) kreeg, is een verstrengeling van de liefde tussen haar en mij. Zo is ze dagelijks bij me en de herinneringen blijven levend. Mijn trouwring draag ik inmiddels ook al bijna 12,5 jaar.

Nu wil ik dolgraag een sieraad waarin de liefde voor mijn kinderen tot zijn recht komt. Hun geboortedata, namen…. Online heb ik gestruind naar de juiste match! Een ketting draag ik minder waardoor een armband mijn voorkeur heeft. De keuze is reuze zoals je ook hieronder kunt zien.

Tot de maan en terug…. 

De liefde voor mijn kinderen is onbegrensd. “Love You’ roept mijn jochie altijd als ik de deur sluit van zijn kamertje …”Tot de maan terug” reageer ik.. waarop hij nog heel hard naroept “en verder”…. Je begrijpt dat ik dit dolgraag in een sieraad gegraveerd zie. Net als de drie namen van mijn kinderen die me zo dierbaar zijn. 

Het graveren van de namen, data en ook kan er eventueel een lieve quote in een armband, ketting of persoonlijke ring bijgezet worden. Het zit ‘m echt in de kleine dingen. Mijn oog viel op het goudkleurige armbandje met het hartje. Met 15 tekens was er hier plek voor 1 naam en het leuke is dat het een moeder-dochter armband is. Op mijn verjaardag gaf mijn dochter deze set armbanden, waar e zelf ook ongekend happy mee is.

Sieraden voor bijzondere momenten 

Mijn oma zei altijd ‘Vier het leven en wees lief voor jezelf, net zoals je dat ook voor een ander bent” En gelijk heeft oma!  Deze sieraden zijn dan ook een match made in heaven en het aqrmbanje is een succes. Inmiddels draag ik het dagelijks met heel veel liefde!

Gepersonaliseerde sieraden zijn prachtige symbolen voor de mooie herinneringen uit het leven. Dolblij ben ik met het armbandje dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn dochter. Sieraden zijn zo mooi om (jezelf) cadeau te krijgen. Het zal aangevuld worden met een stoere armband met de namen van de jongens. Deze producten zijn echt met zorg samengesteld & gegraveerd. Echt een aanrader!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief