Delen vinden we super lief

Standaard staat het weer op mijn verlanglijstje voor aankomende december: mooie sieraden. Het ultieme sieraad is een fijn cadeau om te krijgen en om te geven en tsja je kunt eigenlijk all year round op je lijstje laten staan. Er zijn tegenwoordig zo veel leuke sieraden verkrijgbaar dat mijn wenslijstje steeds langer wordt. Een ketting, design dames horloge, ring of Buddha to Buddha armband, ik kan er geen genoeg van krijgen. Meteen ook een tip voor mijn eigen sidekick. Er is niks mis met een set sokken, of strijkplank, maar dat is niet bepaald het toppunt van romantiek. Om de mannen ietwat te helpen hierbij onze top 6 tips om je partner nu echt een keer in het zonnetje te zetten!

1. Verrassing

Niks is zo leuk als een spontaan cadeau dat je niet hebt zien aankomen. Iets dat je zelf hebt uitgekozen, waar je moeite voor hebt gedaan en dat een complete verrassing is. Het is echter wel fijn als je een beetje rekening houdt met de stijl van je grote liefde. Draagt ze altijd uitbundige sieraden, dan is een fijn subtiel kettinkje wellicht niet de beste keuze. Het is juist leuk om iets te kiezen wat bij haar past. Als je er niet zo in thuis bent, check dan even bij een zus, of goede vriendin. Die staan je graag bij met hun raad en daad en kunnen wellicht heel subtiel bij haar polsen wat haar hartewens is.

2. Het ultieme sieraad

Heeft je geliefde ooit geroepen: “Oh wat een prachtige ring”! Grijp je kans, maak er een notitie van en vraag na waar het vandaag komt. Koop het op een ongezien moment en voila, missie geslaagd. Zeker als ze het helemaal niet ziet aankomen, of misschien zelfs vergeten is. Over veilig gesproken: vergeet bij een ring niet de ringmaat te checken en laat bij slanke pols extra gaatjes maken bij een dames horloge. Om de ringmaat o pte meten zijn er overigens ook perfecte aps. Uiteraard kun je altijd nog ruilen, maar het is wel zo leuk als ze het meteen kan dragen. Dit geldt ook voor armbanden, de ene pols is breder dan de ander!

3. Bling bling

isabel bernard, brandfield

Je hoeft het kopen van een ring echt niet te beperken tot die ene keer dat je op je knieën gaat voor je vriendin. Ook als je haar al lang en breed je vrouw mag noemen en tig jaar samen bent, is een ring een perfect cadeau voor je lief. Het is juist heel bijzonder om ook voor een andere gelegenheid een ring cadeau te doen.

Zo heeft Brandfield hele luxe fashionable ringen, armbanden en accessoires met een scala aan kleuren en vormen. Voor iedereen is er wel het ultieme sieraad dat perfect past bij haar stijl en de mode van dit moment. Zelf houd ik van subtiel en niet al te opvallend aangezien mijn kleding vaak uitgesproken is. Zo leuk om te combineren en af te wisselen. Maar je kunt natuurlijk ook voor iets bont en uitgesproken gaan. Bij theater, of film premieres pak ik graag uit en dan ook het liefst in thema. Je begrijpt dat een filmpremiere van House of Gucci, of een theater bezoek van Freek vonk om een heel ander sieraad vraagt.

eerste liefde, relatie problemen

4. De deur (niet) uit

Tegenwoordig is er niets makkelijker dan vanaf je eigen comfortabele stoel te shoppen. Het is wellicht niet zo romantisch, maar voor het perfecte sieraad hoe je niet altijd de kou in. Naast een enorm aanbod bi jBrandfield, ontdek ik zo ook vaak hele andere merken die je normaal nooit zouden opvallen. Je kunt er lekker de tijd voor nemen, een dagje over nadenken en zelfs midden in de nacht op struintocht gaan. Ook heel handig voor de mannen met niet zo veel tijd. Dat kan allemaal met je voeten omhoog en een drankje in je hand.

5. Katsjing!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken bij de keuze van jouw ultieme sieraad. Een plastic armbandje zou ik mooi bewaren voor je mini-me. Je kunt je hele bankrekening plunderen voor heel veel diamanten en goud. Gelukkig is dat helemaal niet nodig. Je hebt tegenwoordig hele modieuze sieraden voor een zacht prijsje. Niet zo gek dat ik bij Brandfield altijd weer weet te vinden voor de mooiste accessoires.

6. Liefde

isabel bernard, brandfield

Het ultieme sieraad heb je vast zo gevonden met bovenstaande tips. Met name als het met zorg is uitgekozen. En of ze nu jarig is, de kerstcadeaus uitgezocht moeten worden, of dat het jullie huwelijks jubileum is, er is altijd wel een goede gelegenheid. En laat ik aankomend jaar nu ook 12,5 jaar getrouwd zijn…hint…hint.... ik zal in ieder geval heel opzichtig door de webshop scrollen terwijl manlief naast me zit!

TIP: verwen jezelf ook echt eens wat vaker dan dat je jouw kinderen overlaadt met verrassingen. Je mag jezelf ook echt wel eens iets moois geven. Stel jezelf voorop, is mijn credo. Nouja, ook niet altijd, maar houd het mezelf wel steeds vaker voor! Denk erover na dat je jouw eigen unieke exemplaar van een vrouw bent, in plaats van enkel ‘vrouw van’, mama, collega, of socialite!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief