Delen vinden we super lief

My Bendel persevent sieradenmerk

Op een prachtige locatie in Rotterdam aan de Wilheminakade werden we opgewacht door het enthousiaste MyBendel team. Dit was een Persevent waar ik naar uit heb gekeken. Zoals jullie wellicht weten, werk ik full-time (32hr) naast mijn blogwerkzaamheden. Hierdoor sta ik vaak voor lastige dillemma’s. “Waar neem ik vrij voor, wat lukt qua planning, wat vinden jullie leuk om te lezen en waar maakt mijn hart een sprongetje van”. En dat is zeer zeker het merk MyBendel.

  • MyBendel Powervrouwen

weekoverzicht januari My Bendel persevent sieradenmerk5MyBendel is een Nederlands sieradenmerk dat sterk aan de weg aan het timmeren is. En wat ik misschien nog wel het meest toffe vind, is dat het twee powervrouwen zijn die dit merk hebben neergezet met verve. Bij de uitnodiging voor het persevent zei ik dan ook gelijk volmondig “Ja“. Een ideale manier om de vrijdagmiddag af te sluiten met leuk gezelschap en mooie ontdekkingen.

Goed voor de dag komen

Met mijn huidige baan geef ik vaak presentaties, kom ik op veel plekken en is het daardoor van groot belang dat ik representatief voor de dag kom. Enerzijds heb ik mijn favoriete kledingmerken waar ik me lekker in voel. Anderzijds ben ik dol op accessoires. Een sieraad maakt toch vaak een statement. Of ik nu een avondje uit ga, een dag op kantoor zit, of met mijn vriendinnen een Gin Tonic avond heb gepland; ik match het graag met een passend sieraad.My Bendel

  • Room mate Bruno

Het beloofde een mooi programma te worden onder het genot van heerlijke bubbels en bites bij de iconische en architecturale  hotspot Bruno in Rotterdam. In de patio werden we ontvangen door het team van MyBendel. Ik raakte gelijk in gesprek met powervrouw Yvette.

Laat ik vooropstellen dat ik haar naam prachtig vind, maar met een gelijknamige dochter misschien wat bevooroordeeld.  Samen met haar studie vriendin Aruna heeft ze het sieradenmerk met verve gelanceerd. Het is een merk dat me aanspreekt. Vooral nu ik de sieraden zelf heb mogen dragen, passen en bewonderen.

Bubbles bites & Bangles

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bubbles, Bites & Bangles 💍🥂 My Bendel daagt vrouwen uit helemaal zichzelf te zijn ♥️ “Be You” luidt het motto! Een van de vele redenen waarom My Bendel mij aanspreekt. En dat geldt voor alle momenten! Of je nu de “business babe” rol hebt, aan het moederen bent, boodschappen doet, een avondje uit gaat, of een feestje bijwoont. De trendy sieraden zijn classy en karaktervol, die bij elke gelegenheid passen. De sets maken echt elke ‘look’ glamorous en geeft de finishing touch aan iedere outfit ! We zijn bij het persevent van dit fijne Nederlandse design merk, op een evenzo stijlvolle plek🥂Room mate Bruno aan de Wilhelminakade 52 in Rotterdam. Stoere leren armbanden, chique met de hand ingekleurde armbanden, tijdloze kettingen…. Love It

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Changechange oorbellen mybendel

De meest recente lancering van My Bendel  zijn de verwisselbare oorbellen uit de CHANGE collectie. Ze toonden dan ook terecht met trots!

My bendel, sieradenlijn Dutch designMet deze oorbellen kun je maar liefst 360 verschillende combinaties maken! Zilver met goud, mat en gepolijst roségoud…het kan allemaal. Deze oorbellen kun je namelijk aanpassen op jouw outfit, mood of de gelegenheid waar je naartoe gaat. Ik draag zelf veel goud en verkies dit materiaal. Met de verschillende hangers kan ik ook daar nog vele kanten mee op. Normaliter draag ik oorknopjes of subtiele hangertjes en moest echt even wennen aan de ronde hangers. Maar ik ben om! Dit zijn gave MyBendel oorbellen.

Bling Bling

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bling bling… vinden jullie het wat? Ik heb nooit lange oorbellen in. Ik heb m’n hoofd maar even voor de helft gefotografeerd ~ De andere helft was echt hoognodig aan weekend toe 😇 De Change collectie van My Bendel is een bijzonder concept waarmee je oorbellen geheel naar eigen wens kunt combineren. Dat vond ik echt het proberen waard en is best tof toch? Groot of verfijnd, kleurrijk of tijdloos. In totaal kun je 360 varianten creëren, vetcool ⭐️ Bubbles, Bites & Bangles 💍🥂het was vanmiddag een fijne middag Dank aan Yvette & Aruna, de 2 powervrouwen van @mybendel LoveIt ♥️🙏  MyBendel

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 En het bleef niet bij de oorbellen zoals je ook wel in bovenstaande video kunt zien. De armbanden, halssieraden van MyBendel,. De keuze is reuze! Check de website ban MyBendel maar!

Videoimpressie MyBendel Persevent

Tess Van Daelen

Bubbels bites en bangles Mybendel

De middag werd afgesloten door niemand minder dan Tess van Daelan. Als klein meisje droomde Tess al over een carrière in de mode. Op haar 13e kocht ze haar eerste Italiaanse Vogue en vanaf dat moment verzamelde ze elke maand de mooiste modeshoots bij elkaar. Haar passie voor mode zorgde ervoor dat ze als modejournalist op de redactie kwam van onder meer ELLE, LINDA., Esquire en Grazia. Inmiddels runt zij ook haar eigen platform: TESTED.com.

Vol interesse heb ik naar haar verhaal geluisterd. En het is goed om te weten! We mogen onze oude sieraden vol glitters en stenen weer uit de kast halen. De trend ‘Maximalize’ komt er aan. Nice! En dat komt goed uit, want echt alle armbanden van Mybendel zijn tof! My Bendel persevent sieradenmerk

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief