Delen vinden we super lief

My bendel sieradenlijn Dutch designMet een (super lieve, grappige, kletsende) kleine om me heen en druk in de weer met de laatste loodjes van de zwangerschap. Vergeet ik bijna dat ik binnenkort ook nog jarig ben. Een verjaardag een week voor de due date, wordt natuurlijk een beetje weggedrukt door alles wat komen gaat. Om het niet helemaal aan me voorbij te laten gaan, heb ik vast wat inspiratie opgedaan. Gewoon om het manlief wat makkelijker te maken. 😉 Niets mis mee om je partner met wat goede ideeën te voorzien. En de folder van My Bendel ligt dan ook heel subtiel op de keukentafel….

Mama met stijlMy bendel sieradenlijn Dutch design

Even geen babyspullen. Al staan die natuurlijk nog steeds hoog op mijn lijstje, maar nu echt iets voor mij. Toevallig wordt ik helemaal gelukkig van mooie sieraden. Want zeker ook als mama wil je toch wel een beetje leuk voor de dag komen?! Even niet in een onder gespuugd shirt en een broek met appelstroop maar een stijlvol jurkje afgemaakt met een mooie ketting. Ik kijk meteen even of ik iets leuks kan vinden voor mijn super modieuze, hippe moeder die twee dagen eerder dan ik, een lustrumleeftijd bereikt.

My BendelMy bendel sieradenlijn Dutch design

Ik zal het niet te gek maken, dus ga voor een betaalbaar exemplaar. Betaalbaar maar tegelijk wel van goede kwaliteit en stijlvol. Heel blij word ik van de sieraden van ‘My Bendel’. Een Nederlands merk met uiteenlopende collecties voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld een stoere slavenarmband of bangle met (imitatie)krokodillenleer. Ik hou wel van dit soort sieraden, die eigenlijk elke outfit af maken. Soms opvallend en groot, in treffende kleuren. Dan juist een heel subtiel, fijn, schakelarmbandje.

Elke dag een sieraadMy bendel sieradenlijn Dutch design

De tijd dat ik zonder make-up de deur uit ging ligt al een tijdje achter mij. Niet veel hoor. Een beetje mascara heb ik wel nodig om niet te flets voor de dag te komen met mijn lichte wimpers. Hetzelfde geldt voor sieraden. Mijn trouw- en verlovingsring doe ik zelden af.

Maar ook een ketting draag ik standaard om mijn hals. Fijn is het dan om een beetje te kunnen variëren. Stijlvol bij mijn werkoutfit of juist een kek exemplaar voor een avondje op stap. Heel gaaf zijn de My Bendel keramische ringen in allerlei kleuren. Zo kan je lekker variëren en combineren. Ik hou van mooi gelakte nagels (oké, het schiet er tegenwoordig wel eens bij in). Kleur genoeg met deze ringen met of zonder een kleurtje op je nagels!

My bendel sieradenlijn Dutch design

Tijd voor een feestje

Binnenkort hebben we weer een feestje op de planning staan. Zeker voor een gala of ander chique feest vind ik een mooi sieraad onmisbaar. Een fijne ketting of juist een opvallend exemplaar om te shinen. Helemaal mooi om het te combineren met bijpassende armband of oorbellen. Heel vrouwelijk zijn de subtiele My Bendel V kettingen die mooi in de hals vallen. Of je er nou één, twee of drie combineert. Over combineren gesproken. Als je echt elke dag iets anders wil kan je voor de oorbellen van de Change collectie gaan. Verschillende hangers en houders kunnen voor elke gelegenheid gemixt worden. Uniek en elke dag een andere look.

Tijd voor wat nieuwsMy bendel, sieradenlijn Dutch design

Leuk ook dat de My Bendel sieraden van Nederlandse bodem zijn. Dus lief: sla je slag! Gewoon een mooie armband of ketting. Of nog beter; een passende combi. Genoeg verkooppunten in de buurt en anders lekker makkelijk bestellen op het internet. 😊

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief