Delen vinden we super lief

Amsterdam

Het populaire Amsterdams lampen design merk It’s about RoMi, herken je aan het sterke verlichtingsdesign van natuurlijke materialen. Vanuit mijn geliefde stad Amsterdam verblijden ze de rest van de wereld met hun vernieuwende en bijzondere creaties. De naam RoMi staat voor Realistic Open Minded Individuals dat gekend is om de meest prachtige lampen voor ieder interieur, sinds 1993. Alweer een tijdje terug, pré covid, had ik het merk gespot tijdens het fameuze Parijse Maison & Objet en sindsdien is het merk blijven hangen.

Een groot huis te verlichten, maar we doen het stapje voor stapje..

Aangezien ik dolgraag een stukje Amsterdam meeneem naar ons nieuwe huis in Apeldoorn, ben ik gezwicht voor een prachtige lamp voor deze boeken nerd. En ook diverse andere lampen hebben me weten te inspireren. De Hermitage is een dermate groot huis waarbij ik qua inrichting mijn hart ophalen. Het gaat hier echter om zoveel lichtpunten dat ik het stapje voor stapje ga aanpakken. Het lichtplan wordt zeker nog wel een aardige uitdaging.

Mijn studeer en werk kamer dat ik naar hartenlust kan inrichten

It’s about RoMi

It’s about RoMi is, anders dan de Engelstalige naam doet vermoeden, een bijzonder verlichtingsmerk van Nederlandse bodem dat wordt gerund door drie ‘individuals‘, namelijk Rob (managing director), Norma Jean (creatief directeur) en Michiel (sales directeur)

Het bijzondere designlabel onderscheid zich door de fun twist, waar ik echt op ben gevallen. Het woord ‘RoMi’ in de naam van dit merk staat overigens voor de inspirerende en passende tagline: Realistic Open Minded Individuals. 

Het spreekt me vooral aan dat het betaalbare designlampen zijn die zijn gemaakt in hartje Amsterdam. Vooruit de Nashville serie springt er daarbij uit qua design. Ben je benieuwd naar alle lampen waar dit merk je mee kan verblijden? Kijk dan zeker op hun website waar een ruime collectie hanglampen, lampen en wandlampen te vinden is…

Romi, licht, lamp, cambridge lamp

Mijn favoriet 

De Cambridge vloerlamp van It’s about RoMi is een stijlvolle staande lamp met drie plankjes. Het gebruiksgemak staat bij het merk dan ook hoog in het vaandel. Je zult mij hiermee dan ook veel zien in mijn relax fauteuil waar de boeken voor het grijpen liggen.

Deze eigentijdse vloerlamp met een ijzeren lampenkap heeft een houten basis en is 168 cm hoog, een perfecte hoogte. Op de drie houten plankjes is er ruimte om al mijn favoriete boeken op te plaatsen. Deze Cambridge vloerlamp is dan ook ideaal als leeslamp voor mijn heerlijke leesplek. 

Cambridge vloerlamp

De Cambridge staande lamp is gemaakt van hoogkwalitatief ijzer en hout, waardoor we jarenlang plezier zullen hebben van deze duurzame lamp. Het zal straks nog een strijd worden onder de kids, wie er mag gaan zitten, maar vooralsnog wordt het mama’s werkplek. 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief