Delen vinden we super lief

kusjesdag, armband met een verhaal, persoonlijke ring, sieraden, symbolisch, hart, liefde

December is de feestmaand van het jaar. Hoewel het dit jaar anders gaat dan normaal, lijkt de behoefte om ergens naar uit te kijken ook groter dan ooit. De kerstboom wordt extra vroeg opgetuigd, er worden ingewikkelde recepten geprobeerd (want tijd zat), de lekkerste toetjes worden gemaakt en natuurlijk mogen wat extra cadeautjes onder de boom ook niet ontbreken.

Het is altijd lastig om de juiste cadeaus te vinden, daarom geef ik je graag een tip! De uitspraak ‘diamonds are a girls best friend’ heb je vast wel eens gehoord. En dat is niet voor niks: het klopt als een bus. Je kunt tegenwoordig bijna alles online kopen en dat geldt dus ook voor sierraden! Mijn kerstcadeau tip voor vrouwen zou daarom zijn: koop online sieraden bij een online juwelier.

Online juwelier voor kerstcadeau’s

kerstkaart, kerstdiner oudejaar, adventskalender, adventskalenders

Laten we voorop stellen dat je cadeau’s niet altijd aan anderen hoeft te geven. Het is vrouw eigen om iedereen de mooiste of duurste cadeaus te geven, maar jezelf te vergeten. Daarom doe ik graag een belangrijke mededeling: je mag jezelf ook af en toe best verwennen! En ook wel vaker dan af en toe. Een tijdje geleden was ik aan het zoeken naar kerstcadeau’s. Ik wist echt niet wat ik mijn zus moest geven, want die heeft alles al en is soms best kritisch.

Bovendien wist ik zelf ook niet wat ik graag aan onze lieve kerstman wilde vragen. Ik ben daarom maar gaan Googlen op ‘kerstcadeau tip voor vrouwen’, in de hoop om hier wat inspiratie uit te halen. Nou, dat is gelukt! Ik kwam terecht op de site van Trendjuwelier en zag dat ze een enorm aanbod in sieraden hebben. Perfect!

Mijn kerstcadeau tip voor vrouwen: sierraden voor onder de boom

Op de site worden enorm veel merken aangeboden. Er is dus genoeg te kiezen en voor iedereen zit er wel iets geschikts bij. Zelf klikte ik op de Ti Sento sieraden. Dit merk sieraden kende ik al en het past bij mij, dat maakt de keuze iets makkelijker. Dacht ik…. Jeetje wat een keuze! Met filter kun je gelukkig aardig wat opties uitsluiten. Daardoor bleef er een gericht, bij mij passend aanbod over. Voor mezelf koos ik een mooie ketting uit, die gelijk bij mijn kerstoutfit past. Voor mijn zus koos ik een subtiele armband die eigenlijk altijd kan. Mijn kerstcadeau tip voor vrouwen is daarom sieraden. En koop sieraden vooral online. Wat een opluchting, weer een kerstzorg minder!

De subtiele armband voor mijn zus

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief