Delen vinden we super lief

Best friends are forever” Ze zijn er voor je in goede tijden, de zware momenten en alles daartussenin. Ze beuren je op als je je niet lekker voelt en laten je zweven als je successen boekt! Zij zijn je betere helft en partner in crime bij avonturen en uitdagingen. En deze bijzondere band kun je bezegelen met vriendschapssieraden.

vriendschapssieraden souza friendship

Ik ben dol op citaten en quotes over vriendschap. Ze weten het altijd zo goed weer te geven en helpen me er aan herinneren hoe speciaal de band is en dat het zo belangrijk is om te koesteren! Ik zie het ook bij mijn kinderen die nu dierbare vriendschappen opbouwen!

“A good friend knows all your best stories, but a best friend has lived them with you.”

Dichtbij

Mijn dierbaren zie ik niet altijd even vaak. Vooral met een jong gezin, is het een must om te plannen anders vliegt de tijd en zie je elkaar te lang niet! En wat zou ik dat graag veranderen en ze bij me in de buurt hebben.

Maar bij echte goede vriendschap maakt het echt niet uit hoe vaak je iemand ziet! Zodra ik een avond plan en we bij elkaar zijn, gaan we vrolijk verder waar we gebleven waren! En bij bijzondere vriendschappen voelt het soms echt alsof ik ze mijn hele leven ken, of alsof ik ze gisteren nog zag!

Friendship is magic! Dit mag bezegelt worden met vriendschapssieraden

Vriendschapssieraden

vriendschapssieraden souza friendship

En eigenlijk zeg ik het mijn dierbaren veel te weinig dat ze me dierbaar zijn! Mijn dochter is er zelfs beter in dan ik zelf. Zij ziet ze wekelijks, of zelfs vele malen in een week. Op vakantie sturen we ze kaartjes, geven ze vriendschapssieraden en ook worden er souveniertjes gegeven. De vriendschappen spelen een hele belangrijke rol in hun leventjes.

“Friendship is magic”

“Many people will walk in and out of your life, but only true friends leave footprints in your heart.”

Vriendschapsarmbandjes

Om deze vriendschap te bezegelen kreeg mijn dochter een vriendschap ketting op haar verjaardag! Je begrijpt dat die niet meer af mag! Wat leuk om vriendschapssieraden te krijgen en geven! Het fantasierijke merk Souza heeft ook prachtige vriendschap armbandjes en vriendschapssieraden gemaakt voor de mooie band die kinderen hebben met hun beste vrienden. Dit is echt een cadeautje dat mijn dochter graag aan haar vriendinnetje terug zou willen geven. Een perfecte match met haar kettinkje!

vriendschapssieraden souza friendship

De armbandjes zijn Overigens volledig elastisch, zodat ze beiden de mooie armbandjes zullen passen. Ook zijn er prachtige kettinkjes bij te koop. Een bijzonder en speciaal cadeautje om elkaar te geven. Het is bijna jammer dat ik zelf iets te oud ben om het aan dierbaren te geven. Ik houd het bij de volwassen sieraden.

“A good friend knows all your best stories, but a best friend has lived them with you.”

Hiermee wordt de vriendschap extra verzegeld door de magie van eenhoorns

Souza! vriendschapssieraden

Souza! is bekend om haar mooie verkleedkleding waar we al eerder over schreven. Ook hebben ze een prachtig assortiment vriendschapssieraden met kleurrijke kettingen, oorbellen, ringen en een collectie mooie Souza! armbandjes. Deze sieraden zijn ontworpen om je kindje een speciaal gevoel te geven en extra classy voor de dag te laten komen. De sieraden geven iedere keer weer veel plezier! En om vriendschapssieraden als cadeautje te geven is extra bijzonder! Wij zijn fan!

“There’s nothing like a really loyal, dependable, good friend. Nothing.”

vriendschapssieraden souza friendship

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief