Delen vinden we super lief

In het hartverwarmende nieuwe avontuur van Casper en Emma ontdekken we dat vriendschap de grootste schat is van allemaal. De nieuwste bioscoopfilm Casper en Emma: Op jacht naar de schat draait vanaf 19 mei in voorpremière en is vanaf 29 mei te zien in alle Nederlandse bioscopen.

In hun zevende bioscoopavontuur alweer zijn onze favoriete vriendjes Casper en emma te zien op het grote scherm. Afgelopen jaar maakten ze samen theater en dit voorjaar reizen de kinderen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Samen vinden ze op het strand een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin. De vriendjes zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit.

badenstrand risico's nemen

Het wordt weer een hartverwarmend verhaal zoals we van Casper en Emma gewend zijn. Casper en Emma– Op jacht naar de schat gaat op 19 mei in voorpremière en vanaf 29 mei is het te zien in alle Nederlandse bioscopen. Casper en Emma – Op jacht naar de schat wordt gedistribueerd door Just Film Distribution en Just4Kids. 

Trailer

Het verhaal

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen met veel plezier de vakantie door in het strandhuis van opa. Ze gaan samen zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Als ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus vinden, begint het avontuur.

Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Een vriend die Opa al 65 jaar niet meer heeft gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

vriendschap de magie van de klik

We kijken mee met een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. Uiteraard gaan Mevrouw Konijn en Welpje mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal! We kijken weer uit naar deze leuke, lieve film!

Voorpremière: 19 mei bij select aantal bioscopen
Release: 29 mei
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 74 minuten

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief