Delen vinden we super lief

Voor mij zijn speentjes echt een uitkomst geweest. Voor veel baby’s (en hun moeders) is het een manier om het gehuil heel eventjes te stoppen, of om je kindje in slaap te krijgen. Al sabbelend worden ze getroost en vooral bij kleintjes met een sterke zuigdrang of krampjes is het een uitkomst. De fopspeentjes van Natursutten zijn een volledig veilige keuze en bootsen het zuigen aan de tepel na.

Troost

De spenen van Natursutten zijn in één stuk gegoten met 100% zuiver natuurlijk rubber. Door het natuurrubber blijven er geen restjes vuil in de naden achter. Je kunt de fopspeen combineren met de PaciPixy fopspeenhouder, waardoor je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje heeft. En extrahandig, je kindje kan zijn speen weer snel terugvinden. Troost is altijd binnen handberiek met dit nieuwe beste vriendje van je baby.

Voordelen van de Natursutten spenen
natursutten PaciPixym

Natursutten betekent ‘natuurlijk zuigen’ en dat is niet voor niets. De fopspeentjes worden namelijk met de hand gemaakt van het eerste sap van de rubberboom. Hier komt ook wel de lichtgele kleur vandaan. Ook zijn ze zachter dan veel andere speentjes van natuurrubber of siliconen.

De natursutten spenen zijn heel soepel en zacht voor je baby’s gezichtje. Hierdoor laten de natursutten speentjes geen afdrukken achter na het slapen. Er zitten ook ventilatiegaatjes in het schild dat voorkomt dat de speen vacuüm kan trekken. het is immers wel belangrijk om het neusje vrij te laten voor het optimaal kunnen ademen. Ook voorkomt dat huidirritatie.

Knuffeldoekje PaciPixy

PaciPixym natursutten

Mocht je kindje zijn speen onverhoopt kwijtraken, dan is het gelukkig snel teruggevonden dankzij de bijbehorende fopspeenhouder. Het is een schattig knuffelelfje waar je kindje dol op zal worden. De naam ‘PaciPixy’ is voortgekomen uit de combinatie van pacifier (fopspeen) en pixy (elfje). Het is een knuffeldoekje dat je kindje makkelijk kan vastpakken en heeft hele zachte knopen waar ze al vanaf heel klein op kunnen sabbelen.

  • Soepele lus

natursutten PaciPixym

De lus van de Natursutten fopspeen is overigens heel soepel is waardoor je het eenvoudig aan de PaciPixy kunt bevestigen. En mocht je kindje geen behoefte meer hebben aan een fopspeen, dan blijft de PaciPixy natuurlijk een heel lief vriendje waar hij heerlijk mee kan spelen en knuffelen. Daar zulle ze niet snel afstand van willen doen. 

Veilig en hygiënisch

De producten van Natursutten worden in Italië duurzaam geproduceerd conform de wettelijke EU-richtlijnen. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Denk hierbij aan PVC, BPA, phthalates of kunstmatige kleurstoffen.

  • Hygiënisch

Het knuffeldoekje ‘PaciPixy’ is gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Het is overigens gewoon te wassen in de wasmachine (30C). Wel een fijne gedachten als je kindje er straks hee veel o gaat sabbelen. Zoals aangegeven worden alle fopspenen van Natursutten uit één stuk vervaardigd. Ze zijn daarom zeer hygiënisch omdat er geen naden zijn waarin vuil of bacteriën achter kunnen blijven.

Je kindje zal slapen als een roos. Wel zo fijn in de uitdagende eerste maanden. Er gaat niets boven een tevreden en blije baby.

natursutten PaciPixym
Gerelateerde blog: Stoppen met de speen, tips & tricks van alle mama-experts

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief