Delen vinden we super lief

Als je last hebt van een vette en acné gevoelige huid, dan hebben we iets heel fijns gevonden voor je huid. Vichy heeft een verzorgingslijn gelanceerd die de huid weer laat stralen! We mochten het uitproberen en vertellen er alles over! De nieuwe Normaderm Phytosolution verzorgingslijn bevat natuurlijke ingrediënten die de onregelmatige huid nodig heeft om tot rust te komen. Het smeren van crèmes is niet altijd een uitkomst bij deze huid en droogt het ook vaak uit. VICHY heeft het anders ingestoken…

De Normaderm Phytosolution lijn

Vichy heeft een uitgebreide productlijn voor de acne gevoelige huid gelanceerd. twee van deze producten hebben we mogen reviewen. Het bestaat uit een zuiverende gel, die mineralen en probiotica bevat. Daarnaast bestaat de lijn ook uit een dagverzorging met een ultralichte textuur op waterbasis. Het ene product versterk de ander door de activerende stoffen. De geur viel me vooral op, heel fris.

Een goede huidverzorging begint met het reinigen van de huid om alle oneffenheden weg te halen. Dagelijks is dit vaste kost om zowel s ‘avonds en s’ochtends een goede basis te creëren voor een fijne crème. Vooral als je last hebt van vele onzuiverheden is dit heel belangrijk. De crèmes kunnen anders echt hun werk niet doen. .En natuurlijk vergeet ik het weleens, maar met deze producten voelt het toch het wel anders.

Dagelijks ritueel

De reinigingsgel verwijdert make-up en reinigt je huid optimaal zonder deze uit te drogen. De bijbehorende dag verzorging vermindert puistjes, mee-eters, imperfecties en de zichtbaarheid van poriën. Daarnaast hydrateert de verzorging de huid 24 uur lang. het smeert heel fijn uit en ik ben dol op flacons die een drukpompje hebben.

Review Normaderm Phytosolution

Beide producten hebben we mogen uitproberen en ik ben hier zeer blij door verrast. Vichy staat bekend om haar verfijnde producten en dat hebben ze weer weten te creëren. De gezichtsreiniger schuimt licht in de handpalmen en het ruikt heerlijk. Het voelt aan als een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. De huid voelt schoon en de crème voelt rijk aan op de huid.

Met mijn ouder wordende huid is goede verzorging zeer belangrijk. Mijn T-zone is vettig en ik merk dat het matter wordt en de porién diep reinigt De gel is ideaal omdat het niet de huid uitdroogt, maar juist verzorgd. Ook de crème ruikt heerlijk en ik zie zichtbaar resultaat. Mijn gezicht is weer fris en fruitig.

Dankzij de samenwerking van artsen, dermatologen, gynaecologen en voedingsdeskundigen bezit het merk Vichy goede inzicht in de huid van vrouwen van alle leeftijden. Door de vele bevindingen op het gebied van de huid blijven ze de formuleringen en ingrediënten innoveren en ontwikkelen. Deze lijn gaat ongetwijfeld een succes worden.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief