Delen vinden we super lief

In de wolken festivalBolle buiken en mama’s to-be opgelet! Deze week is de Rai “the place to be’ voor aanstaande mama’s, of als je net een kindje hebt gekregen!
Het ”In de wolken festival” is ook wel hét festival waar je alles kunt vinden en beleven over je zwangerschap en pasgeboren baby’s. En dit alles in festivalsfeer. Hoe tof!

VT Wonen beurs & het ‘In de wolken festival’

Of je nu zwanger bent, of net mama bent geworden, dan ga je dit In de wolken festival een tof evenement vinden. Shop de leukste babykleding, volg workshops en ga heerlijk eten om vervolgens je favoriete wagen te ontdekken op een wandelwagenparcours! En extra leuk, je kunt tegelijkertijd de VT wonen&Design beurs bezoeken met dezelfde toegangsticket!In de wolken festival

Festivalsfeer

Drie dagen lang kun je in festivalsfeer met je dikke buik of kleine baby shoppen, workshops volgen en inspiratie opdoen. Het belooft een feestje te worden. Er zijn meer dan 100 merken aanwezig, deskundigen zijn aanspreekbaar en er wordt de hele dag en overal muziek gemaakt door singer-songwriters. Ook zijn er een tal aan leuke activiteiten te ondernemen voor de bezoekers. De deuren zijn geopend op aanstaande 4, 5 en 6 oktober in de RAI Amsterdam. De openingstijden zijn van 10-21:00 en op zaterdag tot 18:00. Dus ‘Save the date‘!

Zoveel leuks te doenIn de wolken festival

Ook kun je aanschuiven bij een professionele stylist voor advies over de inrichting van je babykamer. En terwijl je kunt rondstruinen in de voorbeeldkamertjes heb je je eigen kamertje ongetijfeld al voor ogen!

En tijdens diverse leuke lezingen krijg je heel veel tips van experts. Denk hierbij aan een lactatiekundige, dermatoloog, sport- of voedingsexpert. Ze voorzien je allemaal graag van deskundig advies op maat!

Foto’s maken op het In de wolken festival

En wat gaaf dat je de beste foto’s leert maken van je baby met je mobiel. Na al dit leuks kun je bijkomen met lekker eten en drinken bij de foodtrucks, of achteruit hangen op de relaxte loungebanken. En waar ik extra naar uit kijk is de bolle buiken lunch! Wat zal dat er gezellig uit zien!

Vooraf een afspraak maken

Het is mogelijk via de In de wolken Festival website een persoonlijke afspraak voor het Adviesplein in te boeken. Wij zijn echt in de wolken en zullen er zeker weten rondlopen. Als je gaat, laat je dan weten hoe je het vond!? Wij zijn echt reuze benieuwd!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief