Delen vinden we super lief

we are pregnant werkspoorkathedraal2 t/m 4 november 2018 vindt de 2nd edition van ‘We Are Pregnant’ plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Afgelopen jaar waren we er ook bij en vierden we de 1e editie van een tof en gezellig babyfeest. Afgelopen jaar was het een groot succes en dit jaar belooft het een nog groter feest te worden met een ‘Great vibe, Good food en Cool stuff’.

Videoimpressie We are pregnant in de Werkspoorkathedraal

Afgelopen jaar heb ik leuke ‘bekende’ en ook ‘onbekende’ merken mogen ontdekken. Met het ‘in de wolken festival’ nog fris in het geheugen, maken we ons nu op voor dit leuke event. Het is heel anders opgezet en daarom extra leuk om ook richting Utrecht af te reizen! Het is ook op een unieke, bijzondere plek, namelijk de Werkspoorkathedraal!

Je hart ophalen

We are pregnant event
Studio Phylicia

Op ‘We Are Pregnant’ in Utrecht zijn er meer dan 100 bedrijven vertegenwoordigd, die zorgvuldig zijn gekozen op basis van originaliteit en kwaliteit. De organisatie selecteert de deelnemers aan de hand van product, website, social en de plannen qua presentatie.

Ze kregen dagelijks vele aanvragen voor deelname, maar niet alle merken en bedrijven passen in het concept en uitstraling. Deze editie zijn de plekken allemaal uitverkocht met de tofste brands en zal de Werkspoorkathedraal op z’n kop staan! Je kunt je hart ophalen met de leukste ontdekkingen. Dit heeft de organisatie doen besluiten om óók een voorjaarseditie te organiseren van 22 t/m 24 maart in 2019.

Het verhaal achter een merk

Je vindt op ‘We are Pregnant’ de grotere bekende merken, maar juist ook de unieke, bijzondere, kleinere verkopers met veelal handmade producten. Je staat oog in oog met de makers en kunt de verhalen achter het product aanhoren. Laat je inspireren door al het moois wat er te zien is en geniet van de styling van het event. We zullen ongetwijfeld weer met veel inspiratie naar huis gaan.

Mommy influencers

Dit jaar staat ‘The Living’, de ‘huiskamer’ in de Werkspoorkathedraal in het teken van de influencers uit de mommy wereld. Leukerds zoals de Huismuts, Binti Home en Natalie Vijfhuizen en vele anderen zijn aanwezig voor een meet-up met de bezoekers! Ook zullen schrijvers aan het woord komen waarbij je kunt neerploffen in de comfortabele plekken.

Als (aanstaande) mommy ben je hier helemaal op je plek. Je kunt uiteraard met je moeder of vriendin komen, maar ook voor de mannen is het echt een event waar je gewoon gezien mag worden! Zien we je daar?babybeurs we are pregnant olivette

Werkspoorkathedraal & info

We are Pregnant is 2, 3 en 4 november geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tickets in de voorverkoop zijn te koop voor € 12,50 via de website www.wearepregnant.nl. Tickets aan de kassa € 15,-.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat! NB.Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking

 


Delen vinden we super lief