Delen vinden we super lief

De feestdagen zijn in aantocht! Het ideale moment om iconische avonturen te beleven en toffe werelden te ontdekken in de LEGO®-videogames van WB Games. Je kruipt hiermee in de huid van je favoriete film- en stripfiguren. Kies een van de vele personages en bouw, puzzel en vecht tegen de slechtste schurken. Deze combinatie van actie met hilarische humor, vind je alleen in LEGO-videogames!

Trailer LEGO®-videogames

Onderstaand een lijst met toffe LEGO videogames die een ideale cadeau suggestie zijn voor de feestdagen:

 • LEGO Harry Potter: Collection – je kunt nu de acht Harry Potter-films naspelen door de fantasierijke LEGO-lens. het is een collectie dat twee geremasterde videogames vol spreuken bevat, toverdranken en puzzels. Spelers kunnen het volledige LEGO Harry Potter-avontuur beleven in LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7. Ook hebben ze twee downloadbare content-pakketten (DLC).
  LEGO®-videogames zijn te spelen op de Xbox One, PlayStation® 4 en Nintendo Switch™ (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

 • LEGO Jurassic World – Stap in de wereld de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame zit vol toffe avonturen van onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World. Zo leuk om scenes na te spelen en de grote eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig te verkennen.
  LEGO®-videogames zijn te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

 • LEGO Marvel Collection – Dit is een compilatie van LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 en LEGO Marvel’s Avengers. Ze zitten voor het eerst samen in één pakket vol actie. Naast de drie toffe videogames, bevat het pakket alle eerder uitgebrachte content in de Season Pass voor elke console, inclusief de personage- en levelpakketten van Marvel’s Black Panther en Marvel’s Avengers: Infinity War voor LEGO Marvel Super Heroes 2, geïnspireerd op de hitfilms van Marvel Studios.
  LEGO®-videogames zijn te spelen op de Xbox One en Playstation 4 (digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

 • LEGO DC Super-Villains – Word de beste DC-superschurk in een parallel universum! De Justice League heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan het Justice Syndicate, een groep superhelden in spe. Samen met The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor en anderen uit de waanzinnige Injustice League kan elke speler een gloednieuwe speelbare superschurk creëren en de ware bedoelingen van het mysterieuze Justice Syndicate onthullen.
  LEGO®-videogames zijn te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

 • LEGO Star Wars: The Force Awakens – Spelers herleven de epische actie uit de hitfilm op een grappige, humoristische manier zoals alleen LEGO dat kan. Bouw, vecht en vlieg door het spel en verken nieuwe verhalen die plaatsvinden tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens. De game biedt extra inzichten in de films en de personages.
  LEGO®-videogames zijn te spelen op de Xbox One en PlayStation 4 (fysiek en digitaal) Leeftijdsclassificatie: PEGI 7

Tof om te weten:LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, met alle negen films uit de Skywalker-saga, zoals het langverwachte slot van de serie, Star Wars: The Rise of Skywalker, wordt in 2020 uitgebracht. Star Wars blijft een phenomeen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief