Delen vinden we super lief

Jurassic World

Op een uitnodiging van de Nederlandse première van JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM in samenwerking met Veronica zeg ik volmondig ‘JA”. De Meimaand Filmmaand wordt dit jaar speciaal voor de fans van Veronica afgesloten met de exclusieve première van Jurassic World: FALLEN KINGDOM in het Theater Amsterdam.

Een rits aan bijzondere persoonlijkheden verschenen over de rode loper waar ik me graag tussen bevind. Lees je mee…

Op naar Amsterdam

Na een hectische drukke werkdag kon ik in de auto mijn hoofd legen. Ik liet de dag de dag met nog één zakelijk telefoontje ter afsluiting. Na het afronden van dit gesprek zette ik mijn werktelefoon uit en kon ik mij richten op de avond die komen gaat; een fantastische filmpremière van Jurassic World met mijn zusje Annelie. Wat keek ik daar naar uit! Maar eerst snel in de haar & make-up om er weer fris en fruitig uit te zien!

  • Dresscode

De dresscode is ‘Jungle’ en daar geven we maar wat graag gehoor aan. En wij niet alleen, wat waren er te gekke creaties te aanschouwen. De één zag er nog stylisher uit dan de ander, maar wat wil je ook met een gastenlijst waar Danie Bles, Irene van der Laar en vele andere bekende namen op staan. Wat dacht je van Lente Voorhoeve, vlogster Sheling Kamkes, Stefania van de voice kids, Youtuber Stefan Marbus, Jessie Maya en Manon Tilstra. Ik heb ze niet allemaal gespot, maar heb mijn best voor jullie gedaan.Jurassic World

  • Blij ei

Waar ik vooral blij van werd is Rico Verhoeven, Ronnie Flex en Tommie Christiaan. Toch zo leuk om hen weer reallife te zien. En ontzettend leuk dat ze er de tijd voor wilden nemen om even op de foto gezet te worden.

Ook vele grote blogger en vloggers liepen aan me voorbij. de superleuke Anita Witzier vloog aan me voorbij, ook wel de ambassadrice en het gezicht van Stella Fietsen. Leuk! En de grote glimlach van Dian Biemans werkt altijd aanstekelijk, wat een mooie vrouw.

Zo ook Carlos Lens, wat een charisma heeft hij, om de partysquad niet te vergeten! In onderstaande video spot je ongetwijfeld meer bekende gezichten, maar daar waren we hier niet voor. We waren vooral nieuwsgierig naar de film JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM.

Première JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

In theater Amsterdam vond de première plaats. Ik sprong een gat in de lucht dat ik er bij mocht zijn. Afgelopen weekend tijdens het event Bloggersbynature heb ik goed geluisterd naar Karin Boon. “Omring je met mensen waar je graag bij wil zijn, positioneer jezelf als een brand en zorg dat je pitch in orde is“. “En gelijk heeft ze! Dit is nu zo’n plek dat me inspireert. Een kei van een film, omringd door inspirerende, creatieve persoonlijkheden. Love It! En laten we nu naast zulke leuke mensen gezeten te hebben in de zaal waarmee we gelijk kaartjes hebben uitgewisseld. “Het maakt echt niet uit wie je bent, het gaat er om wie e kent” 😀

De inloop was vanaf 19.15, maar de echt belangrijke BN’ers verschijnen uiteraard veel later. Het programma stond dan ook gepland om 20.00, maar echte ‘ster’ is fashionable late. De film startte dus logischerwijze rond half negen. No problemo. ik kon mooi mijn ogen uitkijken en bijkletsen met mijn zusje. Dat is lang geleden dat we samen op pad zijn gegaan. En wat was het mooi aangekleed bij Theater Amsterdam. De vaasjes, de planten, de outfits, Weet je nog de photobooth. Alles klopte, mijn complimenten! Jurassic World

Het verhaal van Jurassic World: Fallen Kingdom

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM is een 3D actie-spektakel waarin de alom bekende, favoriete personages terugkeren. En ik kan mijn hart vasthouden, er worden nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die angstaanjagender zijn dan ever. Dit gaat verder dan de dinosaurus plaatjes die zoonlief afgelopen jaar spaarde.

Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM! We liepen de grote zaal in van het Amsterdam Theater en het scherm was rondom in Dino-stijl. De spanning werd opgebouwd…. en niet viel later begon de film. Ik voelde me veilig, Rico zat enkele stoelen verder, fijn!

  • Sweet memories

We duiken terug in de tijd en mijn zusje en ik rekenden even terug wanneer we de 1e film hadden gezien, “O, nee we worden oud”, was de conclusie. “Maar wel wijzer en gelukkig”was de reactie hier op!  Het verhaal van de film brengt ons terug naar het themapark “Jurassic Park” op het eiland Isla Nublar,. Heir is het luxeresort ‘Jurassic World”compleet verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Op dit onbewoond eiland heersen de overgebleven dinosaurussen die in de woeste jungle aan hun lot overgelaten zijn.Jurassic World

  • Raptor blue

Op het eiland is echter een vulkaan actief en bij uitbarsting dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) wil dit kosten wat kost voorkomen. Ze wil hen proberen te redden en haalt Owen (Chris Pratt) over om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar.

  • Ohw

Owen heeft zijn persoonlijke missie en is vastbesloten om de vermiste “Raptor Blue” te vinden. Hij heeft hem van jongs af aan getraind en heeft hier daardoor een bijzondere band mee. Dit gaf ook lieve beelden en het “Ohw, wat zoet” moment.

De Vulkaan die op uitbarsten staat, is echter niet hun grootste probleem. vanaf dat moment begint de spanning op te lopen en kan ik niet anders dan af en toe weg te kijken, oeff wat spannend…. En de man naast mijn zusje vond het ook maar wat eng, hij kneep zelfs in haar arm, te grappig.

Jurassic WorldSpanning en sensatie met bekende gezichten

Wist je dat dit een van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit is? Ook deze keer zullen Jeff Goldblum en BD Wong weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. Een feest van herkenning waarbij ik weer op het puntje van mijn stoel zit.  De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Daniella Pineda, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones en Rafe Spall.

Ga hem kijken en dan vooral in de bios! Het is een hele belevenis! Dit is echt een film die ik aanraad. Neem niet je jonge kinderen mee, sommige beelden zijn echt te heftig. Hier kunnen ze naar over dromen.

Videoimpressie Premiere

Cast JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

J.A. Bayona (The Impossible) heeft de regie in handen. Het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Amblin Entertainment en Universal Pictures. De roductie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

De film JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM draait vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX, Dolby Cinema en 4DX. Hoe tof! Lijkt het je ook zo’n toffe film? Of is het helemaal niet jouw ding?

Lees ook: 4DX Premiere Jumanji: WELCOME TO THE JUNGLE in PATHÉ

Trailler

Instagram Post

JURASSIC WORLD Fallen Kingdom gaat vanavond in première in het @theateramsterdam Nu in de make-up & dress-up in de Junglelook and “ready to rumble” voor deze sensationele film Met m’n zussie “De grond is LAVA” naar de “next level” brengen 👠💄🦖🦕🔥🔥 #jurassicpark #3d #jurassicworld #veronica #uitgenodigd #jurassicworld2 #jurassicworldfallenkingdom #fallenkingdom #dinosaurs #premiere #dresscode #jungle 🌋 #jurassicpark3d #thelostworldjurassicpark #toys #mattel #mylittleboy #too scaryforhimthough #dinosurprotectiongroup #wecansavethem #jurrassicworldevolution #universalpicturesnl #universal #theateramsterdam #JurassicWorldNL #FallenKingdomnl @jurassicworld @universal_nl @veronicatv

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

En ook de aftermovie delen we met plezier, we had a Blast!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief