Delen vinden we super lief

Jumanji, 4DXZijn jullie ook fan van bordspellen en computer games? En wat nu als je er in blijft hangen en je in de film belandt? Dat is nu precies wat er gebeurd in de film JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE. Een ware sensatie in de nieuwste 4DX zaal. Meer weten?… lees snel verder

Premiere time

We waren aanwezig bij de eerste Nederlandse 4DX-première van deze hilarische avonturenfilm met Dwayne Johnson en Kevin Hart in de hoofdrollen. En deze première is extra bijzonder want het vindt namelijk plaats in de nieuwe 4DX zaal in Pathé de Munt te Amsterdam. Universal pictures had zelfs een groene loper uitgerold voor haar gasten en de hapjes waren geheel in Jungle stijl De dresscode was ook jungle, maar ik kreeg mijn man niet zo ver om in zijn blote torso te gaan. Maar 4DX? Wat is dat nu precies?

Jumanji 4dx premiereJumanji 4dx premiereJumanji 4dx premiere

 

Revolutionaire 4DX4DX jumanji back to the jungle 4DX

Pathé opent in Pathé De Munt te Amsterdam en Pathé De Kuip te Rotterdam de eerste twee recolutionaire 4DX-zalen.
 Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt, want wat is 4DX nu precies?
De 3D brillen kennen we al en hebben we onlangs weer mogen ervaren bij de minions en emoijifilm. Ook de IMAX is een bijzondere ervaring waarbij je uit je stoel geblazen wordt.

Simulaties

4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar het is net alsof je zelf ook in de film aanwezig bent en er onderdeel van uit maakt. Je bekijkt de film vanuit bewegende stoelen op een wel zeer bijzondere manier. De zalen hebben in total 20 verschillende special effects. Bewegingseffecten en weersimulaties zoals wind, bubbels en geur zorgen, op zijn tijd voor actie. De kogels suizen echt langs je oren, je voelt die slang langs je benen glippen, rook stijgt op, het water kletst in je gezicht en tijdens de gevechten voel je de klappen op de rug. Heel erg gaaf!

Het is echt een vooruitstrevende 4DX systeem dat synchroom loopt met het verhaallijn. Dit zorgt voor een zeer bijzondere ervaring. Je beleeft de film echt, je zweeft en voelt mee, in plaats van het alleen te bekijken. We waanden ons echt in de jungle en werden de film in gezogen. 1 nadeel, advies is om naar het toilet te gaan op een rustig moment van de film, de stoel stopt niet tussendoor ;-).

AanraderJumanji 4dx premiere Jumanji 4dx premiere Jumanji 4dx premiere

De film JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE is vanaf 21 december te zien in 4DX in Pathé de Munt en Pathé de Kuip.
 Het was nu niet zo zeer om het verhaal dat ik naar deze film zou gaan. Het is een echte mannenfilm met veel spierballen vertoon en mannenhumor. Maar oh boy, de 4DX ervaring is echt the bomb. Dit raden we dan ook zeker aan!

Het verhaal4DX jumanji back to the jungle 4DX

In de film JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE worden vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd. Vier middelbare scholieren ontdekken de oude videogame “Jumanji” waar ze nog nooit van hebben gehoord. Het zorgt voor veel sensatie, want ze worden meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages, die ze zelf kozen tijdens het nablijven, dat voor hilarische momenten zorgt. Top humor en rete spannend door de geluids- een stoeleffecten!Jumanji 4dx premiere

Acteurs Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan ontdekken al snel dat je Jumanji niet zomaar speelt – “je moet het zien te overleven”. Ze kunnen voor eeuwig in de game vast blijven zitten en moeten koste wat kost het spel verslaan. Hiervoor moeten ze wel het gevaarlijkste avontuur van hun leven ondernemen. junaji 4dD

Meer Info

Nieuwsgierig geworden over het revolutionaire 4DX, of deze hylarische film? JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE draait vanaf 14 december in voorpremière, in 3D. NB: Voor 4DX betaal je een kleine toeslag van € 5,-. Voor een 4DX 3D-voorstelling heb je een 3D-bril nodig dat voor nog meer sensatie zorgt. Deze koop is voor € 1,00 extra te koop en kun je houden om te hergebruiken voor volgende voorstellingen.

Zou het wat voor jullie zijn om de film te beleven in een 4DX stoel?

Staring contest

Albino rinos

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief