Delen vinden we super lief

Mission impossible: Fall outDatenight met manlief! Na een borrel en bite gingen we naar de speciale IMAX 3D vertoning van MISSION IMPOSSIBLE – FALLOUT in Pathé Arena Amsterdam. De trailer had ik vooraf tig keer bekeken. Vooral nadat ik te horen kreeg dat Tom Cruise alle stunts zelf heeft uitgevoerd. Hij heeft zelfs een HALO, high altitude jump gedaan. En echt niet op de Cruise-Control. ‘He kicked Some Ass” zegmaar!

Ook kregen we een trailer te zien bij de vertoning van Skyscraper en wist dat ik naar deze film moest! Met Tom in de hoofdrol is de film eigenlijk altijd een blockbuster. Maar deze 6e versie belooft heel veel goeds!!

Speciale vertoning

Mission impossible fallout Mission impossible falloutDe Pathé bioscoop was weer feestelijk ingericht met een komen en gaan van vele BN’ers en influencers. Op de rode loper stond zelfs een BMW M5 en een BMW R NineT Scrambler die ook te zien zijn in de film waarmee gasten op de foto konden.

Grote namen als Tommie Christiaan, Carolina Dijkhuizen, Mike Starrink en Tygo Gernandt schoven aan in de grote IMAX zaal. De film is met dolby surround toch echt wel een 3.0 ervaring! Wat een ervaring om Ethan Hunt weer in actie te zien komen.

Mission impossible fallout

  • Bigger, better, faster..Mission impossible fallout

In totaal zijn er al 6 Mission Impossible films en elke verhaallijn is fris, origineel en catchy. Dit is heel bijzonder met een ‘oude knar’ (56) in de hoofdrol. Je ziet aan alles dat hij deze rol leeft en echt zijn karakter Ethan Hunt is. En hoe zijn fris en fruitig er uit blijft zien is een wonder. Dat zal ongetwijfeld aan zijn strakke trainingsschema’s liggen. Je ziet aan alles dat hij het heel serieus neemt. Wat kan hij hard rennen en hij klimt in een touw alsof hij niets anders doet! Check die moves maar eens in de badkamer scene.

Bathroom Fight

BMW’s spotten

Ook Carlos Lens, Victor Mids en Bastiaan van Schaik liepen over de rode loper. Ze zullen wel verlekkerd hebben gekeken naar de nieuwe en bloedsnelle BMW M5. In de film heeft het automerk BMW een zeer prominente rol. Bij de achtervolgingen scheurt de 4,4 liter grote V8-motor met 600 pk vermogen over het scherm. Dit zorgt voor spectaculaire beelden. En ook de BMW 5 Serie sedan uit 1986, heeft een rol gekregen in de film.

En tijdens een wilde achtervolging door mijn zo geliefde Parijs, wordt de motorfiets BMW R NineT Scrambler gebruikt. Als ik daar toch eens op rond zou mogen scheuren. Maar dan uiteraard wel in Parijs. De stad waar ik graag kom en bij elke scene hield ik nauwlettend in de gaten waar het zich afspeelde. Mission impossible fallout

  • Girl Power bij Mission Impossible Fallout

Ook bekende vrouwelijke gezichten waren bij de première aanwezig. Monique Sluyter, Marly van der Velden, Susan Visser en vele anderen liepen over de loper. Het is toch elke keer weer een belevenis om deze leukerds te mogen spotten en enkelen te mogen spreken.

Adrenaline

Ik ben dol op de Mission Impossible films. Mr Cruise weet zich elke keer weer te overtreffen en op geen enkele manier is de film saai.

Het verhaal Mission Impossible: Fall Out

Ethan Hunt wordt weer vertolkt door niemand minder dan Tom Cruise in de spectaculaire 3D-actiefilm MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT. Zijn IMF team komt weer samen waarbij we weer de bekende gezichten zien van Alec Baldwin, Simon Pegg en Ving Rhames. Ze zorgen voor de fun en een compleet verhaal. Hierdoor krijgt de film diepgang.

Je blijft nieuwsgierig uitkijken naar de volgende scene. Ook zien we Rebecca Ferguson en Michelle Monaghan terug in de film. In deze film bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Je kijkt je ogen uit, vooral bij de ‘HALO’ sprong stunt die hij zelf doet. Check onderstaande video maar. Dat is toch echt wel heel erg knap. De film duurt 147 minutes en geen minuut te veel. Ik begrijp wel dat rotten tomatoes 98% Fresh heeft gegeven op hun review site! 

Cast Mission Impossible

Verder met o.a. Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown). MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Rogue Nation).

4DX EXTREMEMission impossible fallout

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT zal te zien zijn in 4DX Extreme, op niveau 9! Dit is ook wel het hoogst beschikbare niveau in het 4DX format, ideaal voor films met snelle achtervolgings- en actiescènes. Het geeft een extra beleving en brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau.

Je beleeft de film niet alleen op het scherm, maar krijgt er 20 verschillende effecten bij. Denk hierbij aan bewegende stoelen, wind, bubbels en geur die precies samengaan met de actie op het scherm. Ik ben zeer nieuwsgierig naar hoe ze het HALO efffect hebben weten weer te geven in de stoelen.

Er zijn in Nederland twee 4DX-zalen in Pathé de Kuip (Rotterdam) en Pathé de Munt (Amsterdam). Zeker het bezoeken waard!

Lijkt jullie deze film wat? Ik vind het echt een aanrader! Het was te gek gaaf! Mr Crusie heeft zichzelf weer overtroffen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief