Delen vinden we super lief

In augustus bleef de zon ons verrassen met prachtig weer. Voor de kinderen heerlijk nu ze vrij zijn! Voor ons nog 1 week en dan verruilen we ons huis voor een camping in la Douce France. Twee weken buiten spelen, pret maken, zwemmen, naar het strand, bbq-en en buiten leven, wat wil een mens nog meer! Augustus wordt feestelijk ingeluid, lees je mee!?

Maandag 30 juli

Verslapen? Huh! Dat is me nog nooit gebeurd. De kinderen zijn de ideale wekker, maar deze ochtend verzaakten ze en lagen ze nog lekker in hun bedje. De koelte is wedergekeerd en dat zorgt voor uitgeslapen kindjes! En een moeder die wakker schrikt en de ochtend in full speed begint. Douchen, aankleden, ontbijt in hun mik en off-we-go. Ontbijten doe ik wel later. Niet de ideale manier om de dag te beginnen, maar ach….

 • Afscheid KDV

We zouden het bijna vergeten, maar de klein meid heeft vandaag haar afscheid op het kinderdagverblijf. Een belangrijke periode wordt afgesloten. We besloten om ijsjes te trakteren in verband met de hitte. Als cadeautje hadden we windwaaiers gekocht met de tekst ” “Ik word 4 en sla mijn vleugels uit”.

Voor haar lieve vriendin had Yvette natuurijk een extra cadeautje, maar echt afscheid nemen doen ze niet, ze gaan elkaar echt weer snel zien! Ze heeft haar echt in haar hart gesloten. In augustus zoeken we alternatieve opvang voor de 3 keer dat we in Nederland zijn. En om daar een maand Crèche voor te betalen is ook zo zonde.

 • Mission impossible falloutDatenight

De week konden we niet beter beginnen dan met een datenight. Onze allerliefste buurvrouw en vriendin Dolly ging er een feestavond van maken met de kinderen. Manlief en ik maakten ons op voor een avondje samen uit. En niet zomaar een avondje uit. Op het grote plein van de Bijlmer Arena gingen we borrelen en keken we uit op de rode loper waar we later die avond samen over zouden wandelen.

De BMW M5 en de BMW R NineT Scrambler stonden al klaar. Het is nog steeds terrasjes weer en realiseerden dat het alweer een tijd geleden was dat we er met zijn tweetjes op uit waren gegaan. Soms is het bij ons thuis bijna een ‘Mission: Impossible‘ aangezien drie kids handenbindertjes kunnen zijn.

 • Mission impossible

Tom Cruise heeft zichzelf echt weer overtroffen. Wat is deze film cool! Ik ben weggeblazen door de stunts en de HALO jump is toch echt wel impressive. (High Altitude, Low Opening) jump. Tom Cruise heeft zichzelf ook verwondt tijdens de opnames waardoor het filmen een tijd heeft stilgelegen. Dit en meer in de blog over deze spectaculaire film. Wat hebben we een toffe avond gehad samen!

Lees ook: MISSION IMPOSSIBLE – FALLOUT SPECIALE IMAX 3D VERTONING bigger and better.

Vroemmmmm SHOWTIME 🎬 Present bij de Nederlandse première van #missionimpossible Fallout met de BMW M5 en de BMW R NineT Scrambler op de rode loper ~ We gaan de missie aan met Ethan Hunt 🔥🔥🔥 M’n eigen hubby doet niet onder aan @tomcruise of @henrycavill #missionimpossiblenl 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

En natuurlijk hebben we nog een toffe video geschoten van de premiere avond.

Dinsdag 31 juli

passie verschil maken

Dinsdag was een dag die voorbij vloog en ik kon op mijn werk nog wat extra projecten afronden. Ik wil wel heel graag met een goed gevoel op vakantie gaan. geen ‘losse eindjes’ en heb dus alles strak ingepland. En zo geschiedde. In Frankrijk ligt de business in Augustus toch stil en zullen de zakelijke klanten zich in september weer full-speed melden. Daar ben ik alvast op voorbereid.

Woensdag 1 augustus

 • Dag van de middelvinger

Ongegeneerd je middelvinger opsteken is ook wel het ultieme, universele gebaar van verzet of ontevredenheid. Ik heb mijn langste vinger vandaag niet hoeven te gebruiken op deze heugelijke ‘steek-je-middelvinger-op” dag. Leuk initiatief en vooral om er heel creatief mee om te gaan. Je middelvinger kun je grappig, theatraal, creatief en subtiel opsteken. Ik wijd er snel een item aan, er zijn zoveel leuke manieren om iemand subtiel te laten weten dat je het er niet eens mee bent.

 • Prinsen en prinsessendag

Veel kinderen zouden graag een prins of prinses zijn. Die van ons al helemaal. Daarom zijn we die woensdagmiddag richting Apeldoorn afgereisd naar de Prinsen- en Prinsessendagen. De koning cape werd omgeslagen en Yvette kon haar prachtige jurk weer aan. Op naar een koninklijk bestaan in Paleis het Loo! De tuinen en stallen vormden een fantastisch sprookjesachtige decor.

 • Kinderactiviteiten

Er was ook heel veel te doen. Er werden allerlei gezellige kinderactiviteiten georganiseerd dat leuk is voor meisjes én jongens. De kinderen konden hun talent ontdekken bij het pijl- & boogschieten, ze deden mee met de stokpaardjes-race en hebben meegedanst op het Prinsen- en Prinsessenbal! We maakten er een videoimpressie van. Het was wel ietwat warm waardoor haar prinsessenjurk werd vervangen door een zomers jurkje.

 • Yvette uit logeren

Die avond bleef Yvette bij haar oma en reed ik samen met Lucas en Olivier weer naar huis. Aangezien Yvette 4 jaar wordt en we in augustus op vakantie gingen, wilden we niet de hele maand betalen voor 2 dagen opvang. We zouden dan dief zijn van onze eigen portemonnee. Oma hielp ons graag uit de brand.

Donderdag 2 augustus

Nog twee dagen werken voordat de vakantie begint. De jongens gingen naar het strand met opa Mark en oma Judith en ik kon nog even doorakkeren op kantoor.

Overdag was er een feestje te vieren op kantoor voor een succes van de sales afdeling. En als er iets gevierd mag worden,  haal ik graag alles uit de kast. Successen moeten immers gevierd worden en zo geschiede! Dat is ook wel de foto met het hart van champagne. Verder hebben we nu al de stoofperen uit de boom geplukt. Ongekend hoe vroeg dat al gebeurd, bijna een maand vroeger.

Vrijdag 3 augustus

En toen was het vakantie! De laptop kon dichtgeklapt worden en ik heb me helemaal unplugged van mijn werk. De kinderen hebben we vroeg op gehaald van de opvang en de crèche. In de tuin hebben we geproost op de vakantie die komen gaat. Afgelopen weken was het hectisch en ik zie aan mezelf dat ik moe ben. Niet meer scherp en vol energie, maar inspiratieloos en futloos. De vakantie komt precies op het juiste moment. Weer opladen en energie opdoen op een mooie plek waar de zon heel veel schijnt.

 • “Share what moves you”

Met passie kun je heel veel bereiken. Maar wat beweegt jou? Waar wordt jij intens gelukkig van en waar gaat jouw hart sneller van kloppen? De campagne van XiteNl zette me aan het denken. Ik las er over in de Adformatie ( marketing tijdschrift) en ging bij mezelf ten rade! Waar krijg ik nu een big smile van (Buiten mijn gezin en dierbaren om dan !) Ik heb er een persoonlijke blog over geschreven die vrijdagmiddag voordat ik de kids op haalde.

Lees ook: Share what moves you! Wat is jouw passie en waar sta jij elke morgen voor op met een big smile!? 
 • International Beer Day

Ook was het deze vrijdag “INTERNATIONAL BEER DAY” 🍺 Reden voor een feestje… PROOST! En niet alleen daarom! Deze vrijdag was extra feestelijk! We hebben er 3 feestelijke Heineken champagne bier flessen 🍾🍾🍾 voor ontpopt.

Eentje om het dag-thema te vieren, eentje om te proosten op de “officiële”verjaardag van m’n dochter en de 3e fles om mijn vakantie in te luiden ‘Hooray’… we zijn dol op feestjes! Laat de vakantie maar beginnen!

Zaterdag 4 augustus

in de ochtend wilde ik gaan sporten totdat ik er achter kwam dat de sportschool gewoon al gesloten is in het weekend. Superbalen! Dan maar de laatste puntjes op de i voor de verjaardagen van de kids. Maar niet voordat ik mijn blog afronden over mijn ‘out of office. Niet geheel onbelangrijk als je er drie weken tussen uit gaat.

Lees ook: Out of Office 2.0 Praktische tips voor de perfecte en originele, gepaste out-of-officereply! 
 • Partytime

Deze dag stond geheel in het teken van feest! We maakten er een fantastische verjaardag van met als thema “Unicorns & Dragons“. Het was nog even wachten op het feestvarken. Zij sliep bij oma Carla. Rond twaalven waren ze gearriveerd per trein en kon het feest beginnen! En wat was het leuk! Veel vriendinnetjes waren op vakantie, dat is het vervelende van jarig zijn in augustus. Maar er waren wel veel andere dierbaren en wat werden ze verwend! Ook Lucas werd verwend aangezien we zijn verjaardag samen met Yvette vierden. Hij is pas ‘echt jarig’ op de 13e augustus en uiteraard vieren we het ook tijdens onze vakantie.

De foto’s zeggen eigenlijk wel voldoende. De jurk was fantastisch en alle accessoires van Vegaoo waren een groot succes. Het was net iets te warm voor de draken outfits voor de jongens. Maar die zullen ze later dit jaar nog heel veel gaan dragen. Ze vonden het te gek! Ook de Pinata en de eenhoorn slingers waren tof!

 

 • Unicorn

Mijn zusje had zelfs een regenboog in haar haar gemaakt. Echt te leuk! We hebben onze springkussen weer van zolder gehaald en manlief heeft zich weer kunnen uitleven op de BBQ. De taarten van de Hema waren ook goed gelukt. Hier twijfelde ik over aangezien ik een low-res foto had ge-upload. Ik prijs me heel gelukkig om zoveel dierbaren om me heen te hebben. En dan waren ze er niet eens allemaal!

Zondag 5 augustus

Na een feestelijke verjaardag met veel snoeperij, BBQ en zoetigheden, was het deze zondag ‘pas op de plaats’. De kinderen konden heerlijk spelen met alle cadeautjes die ze hadden gekregen en wij konden de vakantiespullen vast voorbereiden. Wat was het een fijn begin van deze vakantie.

augustus, verjaardag, unicorns, eenhoorn, paleis het loo, prinsen en prinsessendag, premiere, Mission impossible: Fall out, tom cruise

Twee weken buiten spelen, pret maken, zwemmen, naar het strand, bbq-en en buiten leven, wat wil een mens nog meer! Augustus wordt feestelijk ingeluid, lees je mee!?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee …

Delen vinden we super lief