Delen vinden we super lief

unicorn & dragons party verkleedkledingPartytime in huize Olivette! De maand augustus is elk jaar gevuld met feestelijkheden met twee verjaardagen kort na elkaar. Ook dit jaar pakken we weer uit. Mijn dochter wordt 4, zoonlief 2 en deze moeder kan het niet laten er een thema aan te geven met matching verkleedkleding.
Met nog enkele weken te gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang. Want waar koop je nu de leukste cadeautjes, versieringen, traktaties, verkleedkleding en accessoires voor een themafeestje. Werk aan de winkel!

Thema van het jaar

Het thema is deze keer eenhoorn en draken, ook wel fancy “Unicorns & Dragons” genoemd,  Ik kan mijn hart ophalen als mega ‘My little pony‘ en ‘Unicorn‘ fan. En het is besmettelijk, of zit in ons DNA, ook Yvette is dol op pony’s, regenbogen en eenhoorns. Daarnaast kan er niet genoeg glitter en confetti in haar leven voorkomen. ‘Love It‘. Om ook een mannelijke tintje aan het grote feest te geven, hebben we er draken aan gekoppeld. Het is uiteraard ook zijn verjaardagsfeestje. Dubbel feest en de thema’s passen perfect bij elkaar.

Feest ideeën voor een “Unicorn & Dragon” kinderfeestjevegaoovegaoo verkleedkleding

Uiteraard trekken we deze keer weer alles uit de kast. Afgelopen jaar was het thema ‘Frozen’ en was Yvette verkleed als Anna en kleine Lucas was Olaf de sneeuwpop. De outfits van Vegaoo waren toen al ene succes! Van alle voorbereidingen ging mijn hart sneller kloppen! Wat was dat leuk. Ook met het thema “Dragons &  Unicorns” kan ik los. We vieren het voor het laatst samen met Lucas die 2 jaar wordt.

Gezocht: de draak die m’n telefoon heeft gepikt en 300 burst foto’s heeft gemaakt 📸 Indien gespot, benader ‘m voorzichtig het is onbekend of het vuurspuwt 😆😅🐉🔥 you’re my knight in shing armo . . . . . #dragontime #mylittleboy #themafeestje #birthdaypreparations #verkleedpartijtje #verkleedkleding #burstingwithlove #dragonparty #kidsparty  #unicornsanddragons #vegaoonl

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Het begint bij een uitnodiging

Aangezien mijn dochter 4 jaar wordt, treedt een heel repertoire in werking. Trakteren op de crèche, afscheidscadeautje, juffen bedankje, kinderfeestje, taart. En een week later wederom voor zoonlief. We hebben in 4 jaar tijd zoveel herinneringen gecreëerd op de crèche dat ook ik even moet slikken. We willen er daardoor ook goede aandacht aan schenken voordat we de nieuwe fase in gaan.

Wanneer je op zoek gaat naar unicorn en éénhoorn feest ideeën op pinterest, wordt je bedolven door de mierzoete afbeeldingen, outfits en versieringen! Regenboogkleuren, spekjes, suiker en cotton candy, alles is zoeter dan zoet! Door het draken thema er aan te koppelen wordt het gelijk wat stoerder. En laat ik nu de tofste draken outfit voor de jongens gespot hebben!

Verkleedkleding
vegaoo draken pinata tropen museum verkleedkleding

Om te beginnen is Vegaoo de winkel waar je zult slagen voor toffe outfits, versieringen en accessoires. De draak is toch wel mijn grootste vondst! Ook vind je er verkleedkleding voor kinderen en dat je later ook als carnavalskleding voor kinderen kunt gebruiken. je vindt er echt de tofste carnaval kostuums, feestdecoratie en verjaardagsversieringen.

Naast dat je heel wat voor een éénhoorn en draken feestje kunt vinden, ben ik ook losgegaan met accessoires. Slingers, pinata’s, bordjes, je kunt het zo gek maken als je zelf zou willen!  Begin augustus kunnen we helemaal los en zullen de kinderen rondstuitheren in onderstaande draken outfits:

Draken outfit: Maat 110-116 (5-6 jaar)  €25,- | Drakenkostuum 110-116 (5-6 jaar) 24,99″
Deze outfits zien jullie uiteraard terug zodra het verjaardagsfeest een feit is!  Klein Yvette zal omgetoverd worden in een eenhoorn. We keep you posted!
juli vager verkleedkleding

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief