Delen vinden we super lief

CoolGift cadeau idee

Ik ben een echte gadget fan. Als ik aan het shoppen ga, dat overigens niet heel vaak is, dan zwicht ik vaak voor toffe gimmicks en gadgets. Ik neem graag iets ludieks mee waar de kinderen mee aan de haal gaan, of waar we heel hard om kunnen lachen. Een goed voorbeeld is onze popcorn machine en onze suikerspinmachine die iedere keer weer een hit is.  Op het moment van kopen twijfelde ik, want tsja….belandt het na 2 keer gebruiken niet in de kast? Niets is minder waar. . Het is een schot in de roos en het smaakt naar meer. We hebben de collectie zelfs uitgebreid. Denk hierbij aan popcorn bakjes en veel meer leuks voor een perfecte filmavond, of geinige vrije middag.

Met 3 kinderen en veel feestjes in het verschiet, koos ik ervoor om onze thuis-circus te vergroten; Een suikerspin apparaat, maakt de feest collectie dan ook helemaal compleet.

suikerspinmachine, suikerspin, suikerspin machine, popcorn machine

Candygrapper

De kinderen reageerden laaiend enthousiast toen ze de Candygrapper uit pakten. Ze konden niet wachten om het uit te proberen, maar we hadden nog geen batterijen klaar liggen en moesten een dagje wachten. De recensies over de snoepmachine waren verdeeld. Net zoals op de echte kermis is de grijper niet heel krachtig waardoor het niet alle snoepjes goed pakt. Na mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat spekjes in plastic verpakt het super doen. Dus koop niet te zware snoepjes.

Eerlijk; het muziekje is ietwat hard en doordat het riedeltje steeds sneller gaat, zenuwslopend. Maar ach het zorgt voor heel veel lol. Er worden muntjes bijgeleverd en de CandyGrabber werkt ook wanneer je er geld in gooit. Handig voor Koningsdag zodat je kinderen wat bij kunnen verdienen! Ik weet zeker dat het ideaal is op onze vele kinderfeestjes. En als ik jarig ben neem ik het voor de fun mee naar kantoor. Voor hele jonge kindjes (3-4) is het iets ongeschikt, op oudere leeftijd worden ze bloedfanatiek.(v.a 5 jaar)

Suikerspin machine 

CoolGift cadeau idee suikerspin

Suikerspinnen zijn misschien slecht voor het gebit, het zorgt wel voor een glimlach op ieders gezicht. Het hoort gewoon bij een ideaal feestje. De suikerspin machine kan worden aangesloten op het stopcontact, waarna je de warme gesmolten suikerdraden zelf op een stokje kan draaien. Ideaal voor kinderfeestjes, movie nights en gewoon omdat het kan. Superleuk om dit ding in huis te hebben. Er worden en aantal stokjes meegeleverd en zijn daarna eenvoudig te kopen. De suikerspinnen zijn in het begin nog ietwat klein, maar als je het door begint te krijgen, werkt het perfect. De kinderen vinden het fantastisch leuk en het werkt als een magneet voor vriendjes en vriendinnetjes.

suikerspinmachine, suikerspin, suikerspin machine, popcorn machine

Popcorn machine

Samen met de popcorn machine , de candy grabber en desuikerspinmachine zijn onze kinderfeestjes the bomb! Verwacht geen suikerspin apparaat van hoogstaande kwaliteit waar je een hele dag suikerspinnen mee kunt gaan  draaien! Voor bij ons thuis en op feestjes, zorgt het voor heel veel plezier en pret. Je draait er leuke formaat suikerspinnen mee! We hebben er veel plezier aan!

, oppas Pippi langkous

Verlanglijstje

En wat er nog op mijn verlanglijstje staat? Nou dat is de wafelmaker voor mijzelf, het bier brouw pakket voor papa, de koekjes uitstekers voor kerst om een nieuwe familietraditie te beginnen en een unicorn piñata is ook wel heel erg tof! Wij hebben in ieder geval pret voor tien met de suikerspin machine.

suikerspinmachine, suikerspin, suikerspin machine, popcorn machine

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief