Delen vinden we super lief

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker.
HAPPY EARTH is hier om een glimlach op ons gezicht te toveren en de aarde een betere plaats te maken. De HAPPY EARTH producten bieden de allerbeste verzorging voor onze huid én voor de planeet, met ingrediënten waar onze huid en humeur blij van wordt.

Het uitgebreide assortiment loopt uiteen van deodoranten en handzeep tot heerlijk geurende douchegels. Ze zijn 100% natuurlijk, 100% effectief en vrij van chemicaliën of andere nasties. HAPPY EARTH is dan ook trotse drager van de keurmerken NATRUE en Vegan Society. Het merk heeft echt overal aan gedacht: de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, zijn plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen en er wordt CO2-neutraal geproduceerd. Kortom: een dosis vrolijkheid en optimisme

• 100% natuurlijke ingrediënten – NATRUE gecertificeerd
• 100% effectief
• Zonder chemicaliën of andere nasties
• Maar wel met: ingrediënten waar wij en onze planeet blij van worden
• Vegan – Vegan Society gecertificeerd
• Niet getest op dieren
• CO2-neutraal geproduceerd
• Verpakkingen van 100% gerecycled plastic, plasticvrij of volledig biologisch afbreekbaar

WE ARE ON THE WORLD TO BRING A SMILE ON YOUR FACE. AND MAKE THE EARTH A BETTER PLACE.

happy earth, deodorant, duurzaam, veilig, natuur

HAPPY EARTH DEODORANTEN

Met deze deodoranten slaan ze een duurzame weg in. En een betere start van de dag kun je je niet wensen! De HAPPY EARTH deodoranten zijn 100% natuurlijk, bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur voor wel 24 uur lang en bevatten geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën. De deo is uiteraard dierproefvrij en laat geen gele of witte vlekken achter in de kleding.

Het werkt op basis van potassium alum, een natuurlijk mineraalzout. Dit laat een microscopisch dun laagje minerale zouten op de huid achter; deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, zonder de poriën te blokkeren of vernauwen. Met als resultaat dat je de hele dag een heerlijk, fris en happy gevoel hebt!

De deo stick zit in een unieke kurken verpakking. dat een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product is. De schors kan volledig worden gebruikt; het lichtgewicht materiaal is biologisch afbreekbaar én kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen.

HAPPY EARTH PURE SHOWER GEL

Zingen onder de douche is gegarandeerd! De HAPPY EARTH Pure Shower Gels zorgen voor een instant goed humeur met hun verrukkelijke geuren van botanische extracten en essentiële oliën. De huid wordt zijdezacht gereinigd en verzorgd en je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende toevoegingen als SLS/SLES, parabenen of kleurstoffen. De fles, gemaakt van 100% gerecycled plastic, is bovendien een vrolijke noot in de badkamer.

HAPPY EARTH Pure Shower Gel is verkrijgbaar in rustgevend Lavender Ylang, verkwikkend Cedar Lime, fris Cucumber Matcha en fris-krachtig Men Protect. Consumentenadviesprijs: € 6,99

HAPPY EARTH PURE HAND SOAP

Onze handen stuk wassen? Ja, maar dan wel graag met de nodige verzorging én een goed gevoel!

HAPPY EARTH 100% natuurlijke handzeep combineert verrukkelijke geuren met effectiviteit. De antibacteriële, biologisch afbreekbare en plantaardige formule met botanische extracten en essentiële oliën is ideaal voor veelvuldig gebruik gedurende de dag, waarbij de huid niet alleen ontsmet maar ook ultiem verzorgd wordt.

HAPPY EARTH Pure Hand Soap is er in de varianten Lavender Ylang, Cucumber Matcha, Cedar Lime en in Unscented hypoallergeen. Consumentenadviesprijs: € 3,99

HAPPY EARTH maakt zoveel mogelijk mensen blij en is daarom verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops. Het volledige assortiment is ook verkrijgbaar op www.happyearthcare.com.


Delen vinden we super lief