Delen vinden we super lief

Gute Laune‘ kun je niet kopen, maar wel maken. Het is een gevoel, een ‘state of mind’, het goede humeur waarmee je in het leven staat. Een soort Joie de Vivre. Met deze visie op het leven dat zijn oorsprong kent in Duitsland, is winkelketen Gute Laune van start gegaan. Voor velen nog een onbekend merk, maar daar zal snel verandering in komen. En ik vertel je waarom… We gingen naar Egmond aan Zee en vroegen het de oprichters Jacqueline en Erik zelf.

Volg Gute Laune op Facebook / Instagram

Gute Laune

‘Gute Laune‘ heeft twee winkels op Texel en drie in de voorstraat van Egmond aan Zee. De positiviteit en levensvreugde vind je in het gehele DNA van de winkel en de bedrijvigheid terug. Bij binnenkomst merk je gelijk dat het personeel ook Gute Laune heeft en het goede gevoel in het bloed heeft zitten.

Gute Laune ist kostenlos und verblüfft deine Gegner.

Bij Gute laune weet ik keer op keer te slagen voor de meest bijzondere en unieke items. Vanaf Amsterdam gaan we regelmatig naar Egmond aan Zee, of Castricum naar het strand. Ook verblijven we graag op camping Bakkum en dan is een bezoekje aan Egmond vaste prik. Aangezien ik veel events bijwoon, premiere feestje mag bezoeken en ook kleurrijk op mijn werk wil verschijnen, shop ik graag in een van de verschillende winkels die ze runnen.

De collectie bestaat uit tassen, hoeden, sieraden, schoenen, woonaccessoires, zonnebrillen. Je kunt het zo gek niet bedenken, je vind er alles waarvan je voorheen niet wist dat je het nodig had, je kijkt je ogen echt uit.

De authenticiteit van Gute Laune

In de collectie wordt exclusiviteit gekoppeld aan kwaliteit waarbij er nooit de hoofdprijs voor hoeft te worden betaald! Het is hun missie om zichzelf te onderscheiden met het aanbod van producten met natuurlijke materialen tegen een goede prijs. Zo ging ik huiswaarts met een prachtige zijden avondjurk, een wollen vest, een rieten hoed, leren tas, leren slippers, een katoenen zomertas en een linnen zomerjurk. Stuk voor stuk unieke items, waar ik al aardig veel complimenten over heb mogen ontvangen. Het dragen van de items zorgt voor Gute Laune! Heerlijk!

Oorsprong

De naam voor de winkelketen is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Erik en Jacqueline zijn grondleggers van Gute laune en staan positief in het leven. Gute Laune staat voor het goede humeur, ook wel het concept waar alles op gebaseerd is. Ze staan al vele jaren op veel toonaangevende evenementen in Nederland en ook werden ze met open armen ontvangen in midden- en noord Duitsland.

De klantenkring werd uitgebreid en de groep vaste klanten werd groot. Op een aantal beurzen en fairs werden ze uitgenodigd en de vraag werd groter. Toch begon het te kriebelen en wilde ze graag eigen fysieke winkels. En zo geschiedde, zelfs Corona heeft hen niet weerhouden om 2 extra winkels te openen. Van heinde en ver hebben ze klanten mogen stylen en adviseren. Je hebt ongetwijfeld veel producten die hier hun herkomst hadden voorbij zien komen On & Offline.

Lächeln & gute Laune | Die perfekte Mischung für ein unbeschwertes Miteinander

Duitse fans

“Vooral in Duitsland zijn klanten altijd onder de indruk van onze ‘Gute Laune’,” vertelt eigenaresse Jacqueline vol enthousiasme. “Waar de Duitse klant gereserveerd en soms somber over kan komen, is het ons streven om ze opgewekt de deur uit te laten gaan”. “Blije, opgewekte klanten is ons streven die we ook vaak regelmatig terug zien. Daar worden we opgewekt van en dat is onze missie;  ‘Gute Laune’ in alles wat we doen” Vol enthousiasme en trots vertelt ze over haar ‘kindje’!

“Du hast heute Morgen gute Laune. Jij hebt een goed humeur, deze morgen”

“En die ‘Gute Laune’ kun je niet kopen, maar wel maken” vervolgt ze. Het personeel dat voor ons in de winkels staan ZIJN ‘ Gute Laune’ en hebben het goede gevoel in het bloed zitten. Klanten komen bewust naar de winkel om onderscheidende producten uit te zoeken in een vrolijke en positieve omgeving. Het is dan ook vrijwel onmogelijk dat anderen het concept zullen, of kunnen kopiëren.

Kwaliteit

Met meer dan 40 jaar inkoop- en fabricage-ervaring in huis weet het team van zich te onderscheiden in de grote hoeveelheid aanbieders. Ze blijven zich ontwikkelen door de markt, trends en modebewegingen in de gaten te houden, zonder overigens trendsetter te willen zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is altijd uitstekend, iets waar de grootste prioriteit wordt gelegd. De kracht van Gute Laune is dat ze altijd anders willen zijn, on trend zonder oog voor kwaliteit te verliezen!

Eigenheid

Alle producten komen bij de mooiste ontwerpers vandaan. Door de nauwe samenwerking met ateliers en fabrieken wordt de kwaliteit gewaarborgd. Ze behouden oog voor kwaliteit, trend en prijs en weten daarmee zeker dat hun artikelen niet makkelijk elders te vinden zijn. Klanten waarderen vooral de exclusiviteit voor een goede prijs. Ik kan toegeven dat ik bijna in de jurken woon, het zit zo fijn. En keer op keer krijg ik er leuke complimenten over.

isabel bernard, brandfield
Een rok van Gute Laune

De fabrikanten maken gebruik van natuurlijke materialen waarbij er altijd wordt gekeken naar de eerlijkheid van de productie. In het productieproces verdient iedereen een eerlijke prijs, dat is waar Gute Laune ten allen tijden voor staat.

De toekomst

“Mark my words” Gute Laune wordt een begrip dat niet enkel bij onze oosterburen bekend is en de twee toeristische trekpleisters. In de snel veranderende modewereld weten ze zich te onderscheidden met een bijzondere eigenheid. Het label zal prijken op een grote variëteit aan producten en hopelijk in steeds meer winkels en de winkelstraten opvrolijken.

Nieuwsgierig geworden? De winkels zijn te bezoeken aan de hoofdstraat in Egmond aan Zee en op 2 locaties op Texel. Je kunt ze ook volgen op Facebook / Instagram. Laat je het ons weten als je er geweest bent? #mygutelaune #Gutelaune #egmond #texel

werkende moeders, Restaurant De Kas, kookboek, amsterdam, moestuin, groenten, gezond, uit eten,VAN HET LAND OP HET BORD

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief