Delen vinden we super lief

Disney staat bekend om de pure magie en de prachtige geanimeerde, fantasie- en musicalfilms. En wie je het ook vraagt van jong tot oud, iedereen is fan van Disney met ieder zijn eigen favoriet. Zelf ben ik idolaat van prinsessen met een boodschap en zing met alles mee met Aladdin. Mijn dochter is dol op Ariel, zoonlief kan Coco tig keer bekijken en het hart van de jongste gaat kloppen van de Lion King. Disney’s nieuwste film is Encanto en bij het zien van de trailer word je heel blij!

Première

Mijn hart maakte een sprongetje toen we de uitnodiging ontvingen voor de première van deze nieuwe Disney animatiefilm. Met name om er alles over te kunnen vertellen, (zonder spoilers uiteraard). Ontdek ook zelf de magie aangezien deze prachtige film vanaf 24 november in de bioscoop draait. Tijd voor een feestje ,¡Es la hora de la fiesta!

Encanto

De feel good film Encanto is geproduceerd door Walt Disney Pictures en Walt Disney Animation Studios dat inmiddels al de 60e film is die door de studio wordt geproduceerd. Deze magische animatiefilm is een mix van fantasie, muziek en komedie dat Colombia naar ons toe brengt!

De nieuwe Disney film is geheel in Colombiaanse stijl en is geschikt voor jong en oud waar we een kijkje nemen bij de gezellige Zuid-Amerikaanse familie mardigal. Deze keer nam ik uiteraard ook mijn kleine avonturier Olivier mee.

Familie Mardigal

Familie Mardigal woont samen in een magisch huis dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Mirabel (hoe leuk, de eerste Disney prinses met een bril) is het enige lid van de familie zonder een magische kracht, dat haar best zwaar valt. Totdat ze ontdekt dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden…

Feest met een matching tafelkleed van Tafelzeilonline

Ze gaat op zoek naar haar superkracht: ¡Vaya!…. Als dat maar goed gaat! De kleuren, magie en omgeving deed ons denken aan Coco, waarbij Encanto andere levenslessen uiteenzette op een prachtige manier. Disney heeft wederom een film neergezet dat harten zal raken. ‘Mam, moet je huilen?…” De scène bij de waterval deed me veel, ik ben dan ook benieuwd hoe jullie deze film zullen vinden!

Trailer NL

De regisseurs van deze film zijn Byron Howard en Jared Bush en de liedjes zijn geschreven door Bush, Castro Smith en Lin-Manuel Miranda. De Nederlandse trailer werd door ons bekeken, waarbij we ook graag de originele versie laten zien. Eigenlijk moet je beide versies hebben gezien, al is het om de muziek.

Officiele trailer

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief