Delen vinden we super lief

De trailer van de film ‘The Lion King’ doet je hart smelten 💛🎬 Het is een geheel nieuwe Disney ‘Live Action film’ waarin The Lion King naar de Afrikaanse savanne reist. Een film naar ons hart, waar we naar uitkijken! Op de verjaardagstaart van zoonlief prijkt al de ‘koning van de Jungle” en ook op zijn jungle feest zie je de leeuw in alle accessoires terug.

In ’the Lion King” keren we terug naar het bekende verhaal; De toekomstige koning Simba is geboren en adoreert zijn vader, koning Mufasa. Hij neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte en geniet van de onbezorgdheid. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp.

Drama & verraad in The Lion King

Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plan de campagne en legt zich er niet zomaar bij neer! Er heerst verraad, tragedie en drama waarbij de strijd om Pride Rock voort duurt. Dit resulteert uiteindelijk in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Trailer

Sterrencast

Er zijn diverse sterren opgetrommeld voor deze langverwachte film en schitteren op het witte doek als stemmencast. Donald Glover heeft de stem ingesproken van Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Je zult je ogen uitkijken bij de baanbrekende filmtechnieken die onze zo gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven brengen. The Lion King brult op 17 juli 2019 in alle theaters. Deze gaan we zeer zeker bekijken!

Cast

The Lion King

The Lion King wordt geregisseerd door Favreau, ook wel bekend van The Jungle Book, Iron Man van de Marvel Studios. De productie ligt ook in zijn handen, samen met Jeffrey Silver bekend van Beauty and the Beast en Karen Gilchrist (The Jungle Book, Chef ). Het scenario lag bij Jeff Nathanson (Catch Me If You Can, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) en is gebaseerd op het scenario van 1994 door Irene Mecchi, Jonathan Roberts en Linda Woolverton.

Tom Peitzman (co-producent Kong: Skull Island, Alice in Wonderland) en Thomas Schumacher (The Lion King, Beauty and the Beast) zijn uitvoerende producenten en John Bartnicki (The Jungle Book, Chef) is coproducent.

The Lion King

Disney is ook te volgen op social media

Indien je Disney zou willen volgen kan dat op de volgende kanalen:
Facebook: Facebook.com/DisneyNL | Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: Youtube.com/DisneyNL | Instagram: Instagram.com/DisneyNL

Je bent dan altijd op de hoogte van de laatste releases en ontwikkelingen! Er komen zoveel mooie films aan!

Leuk om te lezen: Ik ben een Lion, maar wat houdt dat nu precies in?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief