Delen vinden we super lief

In het kleine stadje Kjedly, Noorwegen, maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Behalve de 11-jarige Sara die zich als een onzichtbare ninja beweegt en de feestdagen veilig hoopt door te brengen.. “Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden en nooit iemand leren kennen”, is haar levensmotto, terwijl ze zich verstopt voor de politie.

Ze dringt leegstaande huizen binnen op zoek naar voedsel en warmte. Alles staat op zijn kop als een vlammende draak neerstort in het huis waar ze Kerstmis gaat vieren… Dragon girl is een hartverwarmende film waar jij bij kunt zijn! We mogen namelijk 2 keer 2 tickets weggeven in deze toffe winactie!

Dragon girl

In Dragon Girl zwerft Sara in haar eentje als een schaduw door een Noors stadje. Verderop in de straat probeert de eenzame Mortimer juist gezien te worden als vlogger. De paden van deze twee kinderen kruisen elkaar als er een gewond draakje landt in hun omgeving. Ze willen het magische dier terug naar zijn familie in de bergen brengen, maar dat moet ongezien gebeuren; de volwassenen hebben namelijk andere plannen met de vurige vlieger. Een avontuur naar mijn hart, geheel in mijn zo geliefde kerstsfeer.

Dragon girl, cinekid

Geslaagde mix van live-action en computeranimatie

Niet ieder kind zich kan beroepen op de steun en warmte van volwassenen dat prachtig aan bod komt in deze film. het is een fantasiefilm voor de hele familie, die bestaat uit een geslaagde mix van live-action en computeranimatie. Thema’s als pesten, illegaliteit en vriendschap komen ook aan bod. Leerzaam en een film dat impact heeft. Toch komen er genoeg luchtige en aandoenlijke scènes voorbij. dt het geheel tot een must see maakt! Het levensechte draakje is aaibaar als een puppy en even ondeugend bovendien. De acteurs zijn ook perfect gecast, ik ben onder de indruk!

Dragon girl, cinekid

Heb jij Dragon Girl gemist tijdens Cinekid Festival? Grijp dan nu je kans en ga het zien. Wij waren echt ongekend blij verrast!

Praktische informatie:

Wat?                   Première Dragon Girl
Waar?                 Pathé Amsterdam Noord
Wanneer?           Zondagochtend 28 november 2021
Hoe laat?            Inloop 10:00, start film 10:30
CoronaCheck?   QR-code voor 13+ verplicht volgens nationale regelgeving

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief