Delen vinden we super lief

De eigentijdse en spannende sci-fi film Captain Nova verschijnt binnenkort in de Nederlandse bisocopen en we kunnen niet wachten om het te gaan zien. De trailer is veelbelovend en heb je Nielson zijn titelsong al gehoord?Regisseur en co-auteur Maurice Trouwborst en scriptschrijfster Lotte Tabbers hebben echt knap werkt verricht. Lees snel verder en wellicht maak jij kan op één van de te winnen kaarten!

Trailer Captain Nova

Captain Nova

Captain Nova begint in het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat ervaren gevechtspiloot Nova (Anniek Pheifer) de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova (Kika van de Vijver) wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas (Marouane Meftah) die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas om alsnog de wereld te redden?

Captain Nova in de bioscoop | Trailer, Tijden & Tickets | Pathé
Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Captain Nova beleefde op 13 oktober z’n wereldpremière als openingsfilm van het 35e Cinekid Festival en heeft inmiddels twee Cinekid Leeuwen in de wacht gesleept voor Beste Kinderfilm en Beste Nederlandse Kinderfilm. Daarnaast is Capain Nova unaniem door de bezoekers van Cinekid uitgeroepen tot Beste Kinderfilm 2021! Dat wekte onze nieuwsgierigheid als geen ander op!

Cast Captain Nova

CAPTAIN NOVA | Winnaar Cinekid 2021 | 1 december in de bioscoop

De hoofdrollen in Captain Nova, een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, worden onder meer vertolkt door Kika van de Vijver, Marouane Meftah (Mocro Maffia), Sander van de Pavert (LuckyTV), Anniek Pheifer (Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, Toren C), Hannah van Lunteren (Oogappels, Swanenburg), Pierre Bokma (Mocro Maffia, Mijn vader is een vliegtuig), Ricky Koole (Oogappels), Ergun Simsek (Smeris, Mocro Maffia), Robbert Bleij (Toen wij de tijd hadden) en Reinout Bussemaker (Commandos, De Oost). 

Captain Nova in de bioscoop | Trailer, Tijden & Tickets | Pathé

Toekomst In Je Hand

Singer-songwriter Nielson heeft speciaal voor Captain Nova de toepasselijke titelsong Toekomst In Je Hand geschreven. En het is heel goed gelukt om de onderliggende boodschap van de film in zijn song Toekomst In Je Hand te vangen. Het is inderdaad de mens dat verantwoordelijk is voor de toekomst van de aarde,

Winactie

Captain Nova is vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen te zien en ook wij kunnen niet wachten! Toekomst In Je Hand is ook te beluisteren via Spotify. Ben je ook zo nieuwsgierig naar deze film? Wij mogen 5 * 2 kaarten weggeven aan onze lezers!

Wil jij deze film graag zien? Geef hieronder, of via Facebook een reactie en wellicht ben jij een van de gelukkigen die met je beste vriend of vriendin naar de bioscoop mag gaan! De winnaars ontvangen een week na plaatsing een persoonlijk berichtje! Doe snel mee! Succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief