Delen vinden we super lief

Bamse de Beer, kennen jullie hem nog? Het beresterke beertje dat begin jaren tachtig op de Nederlandse beeldbuis te zien was? Deze schattige beer, is weer helemaal terug van weggeweest maar dan wel in een nieuw jasje. Zo kunnen de kids van nu, genieten van de helden van vroeger. Terwijl mama en papa even terug zijn in hun eigen kindertijd van de jaren tachtig.

De hele familie thuis voor de buis

bamse

Bamse is eigenlijk een Zweeds stripfiguurtje dat ruim een halve eeuw geleden voor de eerste keer verscheen als zondagse krantenstrip. In Scandinavische landen is hij reuze populair en eigenlijk nooit weggeweest. Lange tijd was Bamse alleen nog maar in Zweden te zien. Gelukkig kunnen we binnenkort met het hele gezin voor de buis kruipen om te genieten van dit schattige beertje. Want ook als je nog nooit van hem gehoord hebt, is dit het moment om mee op avontuur te gaan.

Wie is Bamse ook alweer?

Bamse de beer

Misschien begint er niet meteen een belletje te rinkelen bij het horen van Bamse de Beer. Dikke kans dat je er in 1983 nog niet eens was. Je herkent hem vast bij het zien van dit beertje met zijn typerende blauwe pet en tuinbroek en vaak een pot honing in zijn hand. Juist de simpele animatie maakt hem zo ontzettend schattig! Oorspronkelijk was het beertje bedoeld om de kids normen en waarden bij te brengen. Ook in de nieuwe film leren de kinderen op een subtiele manier over bescheidenheid en liefdadigheid. Nooit verkeerd om niet alleen gezellig een film te kijken maar er ook nog iets van te leren.

De film: Bamse de Beer

Bamse

Genoeg nostalgie! Waar gaan we nou eigenlijk naar kijken? Ik zal niet verklappen hoe het spannende avontuur eindigt. Reynard Vos wil voorkomen dat oma “donderhoning” maakt. Want als Bamse hiervan snoept, wordt hij de sterkste beer ter wereld. Daarom heeft de gemene vos samen met een stel dieven oma gekidnapt. Bamse en zijn vrienden gaan alles op alles zetten om haar te redden.

We hoeven niet meer lang te wachten want 21 juli is de releasedatum van de DVD en VOD (video on demand). Dus pak de popcorn er maar bij voor je eigen thuisbioscoop voor het hele gezin.

Winactie

We geven 2 Pathé Thuis codes weg van deze leuke film. Meedoen is simpel! Ben jij straks de allereerste die deze film thuis gaat bekijken? Doe snel mee!

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden.


Delen vinden we super lief