Delen vinden we super lief

Goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de film “Trolls“. Vanaf 5 augustus draait “Trolls Wereldtour” in de bioscoop. Het belooft weer een heerlijke familiefilm te worden. Onze oudste dochter is helemaal fan van Shrek. Maar ook Madagascar is al meerdere keren bij ons op de beeldbuis voorbij gekomen. Allemaal topfilms uit de koker van DreamWorks Animation. Er zit snelheid in, veel humor en muziek. Dus wij kunnen niet wachten op de nieuwste film van deze animatie studio.

Trolls

trolls

Wat zijn ze toch schattig, die trolletjes met hun wilderige bos haar recht op hun kop. Als kind was ik er verzot op. Maar toen was er nog geen film. Sinds 2016 zijn deze grappige wezentjes tot leven gekomen in een ware animatiefilm. Niemand minder dan Justin Timberlake en andere topartiesten maakten deze film swingend en een absolute hit. In deel één redden de twee trollen Poppy en Knoest hun dorp. In deze nieuwe film gaan ze een stuk verder van huis.

Trolls Wereldtour

polly

Poppy en Knoest ontdekken dat de wereld veel en veel groter is dan ze zelf dachten. Ze maken deel uit van zes trollenstammen met ieder hun eigen muziekstijl: rock, techno, country, klassiek, funk en hiphop. We worden als kijker meegenomen in de wereld van trollen en krijgen gelijk ook een stukje muziekgeschiedenis mee. Een swingende, kleurrijke en vrolijke film die ook nog eens heel spannend is.

Daar zit muziek in!

Trolls Wereldtour is een film vol muziek en daar houden wij van! Er komen echte klassiekers voorbij. Net als in Trolls 1, zorgen grote namen uit de muziekwereld voor de juiste toon. Dit keer horen we onder andere Justin Timberlake maar ook Ozzy Osbourne voorbij komen. Lekker gevarieerd dus. De Nederlandse versie doet het niet voor minder. Sharon Doorson en Buddy Vedder zijn de Nederlandse Poppy en Knoest. Ze staan er niet alleen voor. Toppers zoals Bridget Schuurman, DJ Hardwell, Berget Lewis en Emma Heesters laten hun stem horen in “Trolls Wereldtour“.

De film

rock trol

We gaan natuurlijk niet verklappen wat er allemaal gebeurt in trollenland. Daarvoor moet je echt zelf gaan kijken. Eén tip: wees gewaarschuwd voor Rockzombies. Poppy, Knoest en al hun vrienden zorgen voor glitter en magie om de boel te overmeesteren. Ondertussen dromen we weg bij de smooth jazz trol en worden we wakker geschut door scheurende gitaren.

Trolls Wereldtour / Trolls World Tour draait vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen in 2D, 3D, 4D en Dolby Cinema.

Winactie

De nieuwste film van de Trolls draait vanaf 5 augustus in de bioscoop. En om dit te vieren mogen wij 4 tickets weggeven! Meedoen is heel eenvoudig! Laat hieronder een berichtje achter, of laat ons via de Facebook winactie post weten met wie je dolgraag de bioscoop in wil duiken! We maken de winnaar op de release datum 5 augustus bekend!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief