Delen vinden we super lief

Dreamworks en KPN vierden samen de lancering van Kinder-, en familiezender DreamWorks. Voor alle KPN klanten met Interactieve TV van KPN was eigenlijk al in juli te zien was op kanaal 23. Maar nu is DreamWorks pas écht gelanceerd als 24/7 uurs kanaal in HD. Als KPN klant een enorme aanwinst!

Op dit kanaal worden de geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis gebracht. Denk daarbij aan tv-programma’s en originele televisieseries die met Emmy®s zijn bekroond. DreamWorks ken je misschien ook wel van de klassieke films Shrek en Trolls! De kids zijn in ieder geval fan!

Dit kijk je allemaal op DreamWorks

Kinderen en andere fans kunnen nu kijken naar de volgende bekende en populaire series van deze zender:

– DE AVONTUREN VAN DE GELAARSDE KAT, elke werkdag om 16.00 uur
– DRAKEN: RIJDERS VAN BERK, elke werkdag om 18.00 uur
– HOME: AVONTUREN MET TIP & OH, elke werkdag om 16.30 uur
– FLOOGALS, elke werkdag om 10.00 uur

En ook Pieter Post, voltrok en vele anderen … onze kinderen weten de weg inmiddels heel goed te vinden naar kanaal 23!

Launch party

Om te vieren dat DreamWorks op KPN is gelanceerd en 24/7 uur in HD te bekijken is, waren we aanwezig bij de feestelijke launch party in de Kanarieclub in Amsterdam.

Er ging een wereld open voor mij en de kids en we mochten op de foto met de bekende DreamWorks karakters. Puss in Boots, oh van Home, Avonturen van Tip & Oh. en ik hoef mijn kinderen niet te vragen of ze geschminkt willen worden!

Het was een middag vol vertier! Bij thuiskomt werd er uiteraard gelijk gezapt naar het DreamWorks-kanaal op nummer 23 om hun nieuwe gemaakte vriendjes die middag op TV te zien! Ze hebben gelijk nieuwe TV helden!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief