Delen vinden we super lief

Regelmatig luister ik naar podcasts die me wijzer maken en weten te inspireren. The Self-Made Summit podcast spreekt me met name aan, waar je verschillende talks en interviews kunt beluisteren die zijn gegeven tijdens The Self-Made Summit in 2020. Hier was ik destijds niet bij en sprak met mezelf af, dat als ze het weer zouden organiseren, ik er graag bij zou willen zijn.

The Self-Made Summit is made out of dreams and self-confidence.

The Self Made Summit

The SelfMade Summit is hét business event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Als ambitieuze vrouw en tevens moeder van drie kleintjes vind ik het waardevol om in mezelf te blijven investeren en open te staan voor het verhaal van andere vrouwen. Het is voorgekomen dat ik mijzelf op de tiende plek zette en dat mijn productiviteit achteruit ging. Ook luisterde ik niet naar mijn eigen wensen en hart.

En hoe tackel je dan jouw opgebouwde onzekerheid, of wat is eigenlijk mijn blinde vlek, begon ik me af te vragen? En ook bleek het tonen van kwetsbaarheid geen zwakte, maar iets dat ik kon inzetten als mijn kracht. Gaandeweg heb ik veel geleerd en kijk dan ook uit naar The Self-Made Summit van dit jaar! Mijn inziens opent niets anders mijn ogen beter dan like minded vrouwen met een eigen verhaal.

Kromhouthallen

The Self-Made Summit draait om ruim 500 ambitieuze, like minded vrouwen, een prachtig decor in Amsterdam Noord, positieve vibes en sprekers waar je ‘U’ tegen zegt. Afgelopen jaar ben ik van baan gewisseld en is thuiswerken het standaard geworden. Voor velen best een uitdaging om jezelf dagelijks te blijven motiveren. Dus juist in deze tijd kijk ik reikhalzend uit naar de Self-Made summit waarbij de sprekerslijst indrukwekkend is. Investeren in mijzelf en het zaaien van ‘netwerk zaadjes’ stond lange tijd op een laag pitje en kijk ernaar uit om weer op pad te kunnen.

Investeer in jezelf

Wil jij ook leren hoe je jouw carrière naar een hoger plan brengt en hoe je kansen creëert en pakt? Dan is het mijn inziens een aanrader om The Self-Made Summit te bezoeken. Aan de podcasts heb ik zoveel gehad dat ik buiten mijn comfortzone stap en er heel graag bij ben. Want wanneer heb jij iets geleerd, of heb jij in jezelf geinvesteerd? Stiekem vind ik het best spannend om omringd te zijn met zoveel inspirerende, getalenteerde vrouwen, ras ondernemers en om te luisteren naar talks waarbij ik mezelf heel klein bij (kan)voelen.

En dat is juist het krachtige van dit bijzondere evenement. Jouw sterke punten kunnen een zwakte bij een ander ondersteunen en omgekeerd. Leer van elkaar, inspireer elkaar, dompel je onder in het ongedwongen netwerken en ga huiswaarts met heel veel waardevolle lessen en bakken vol energie waarmee we elkaar naar een hoger level brengen…

Tot slot

Zie ik je in Amsterdam? Laat zeker een reactie achter, stuur een mailtje naar info@olivette.nl, of benader me via het platform van de Summit (toffe netwerk feature). Hier vind je meer info mocht je meer willen weten over het programma van The Self-Made Summit.
Tot de 16e, ik kijk er naar uit!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief