Delen vinden we super lief

Een snurkende partner naast je in bed kan echt heel erg frustrerend zijn! En ik zal schoorvoetend toegeven dat ik er soms ook echt een handje van heb en ’s nachts geen boom, maar een heel bos om zaag. Vooral als ik extreem moe ben, of als ik gedronken heb, heeft manlief het te verduren en krijg ik s’nachts vaak een por in mijn zij. Het is inmiddels wel stukken minder, maar nog niet verholpen. Mr. Anti-Snurk probeer ik dan ook graag uit.

Mr. Anti Snurk

Kennen jullie dit product Mr. Anti Snurk? Het is in Nederland de meest gekozen oplossing tegen snurken en op Bol.com al jaren lang het bestverkochte anti snurk middel. Als ik de website mag geloven zijn er inmiddels duizenden Nederlanders gestopt met snurken dankzij Mr. Anti Snurk. Ik zag het al liggen bij verscheidene drogisten in de (virtuele) schappen en nu probeer ik het dan ook écht zelf uit.

Snurkend Nederland

Hoe gênant ik het ook vind om licht te snurken, ik blijk niet de enige te zijn! Wist je dat meer dan 33% van Nederland snurkend de nacht doorbrengt? Snurken wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert. Tijdens het slapen ontspannen je spieren zich en zakt je onderkaak naar beneden. Hierdoor worden de luchtwegen belemmerd en ontstaan er trillingen dei het snurken veroorzaken.

Het geluid dat ontstaat is dat, door iemand geliefde, snurken! De anti-snurkbeugel lijkt snurken te verhelpen doordat je onderkaak erdoor tijdens het slapen in positie wordt gehouden of zelfs iets naar voren dwingt. Hierdoor wordt de luchtweg vrijgehouden en is het snurken verholpen. Dat klinkt als muziek in mijn oren en probeer het dan ook graag uit! Manlief geeft aan nog niet wakker geworden te zijn tijdens mijn testweek. Goed nieuws dus, we gebruiken het vrolijk door!

De voordelen van Mr. Anti Snurk:

  • Unisex: voor zowel mannen als vrouwen is het ideaal
  • Meer dan 1.800 online klanten reviews met eerlijke ervaringen
  • Eenvoudig op maat te maken
  • 5 maal voordeliger dan vergelijkbare snurkbeugels
  • razend populair en meer dan 30.000 Nederlanders gebruiken het

Het is even wennen met dragen, maar voor je het weet is het gewenning en wil he niet anders! Een ideale poging om het snurken tegen te gaan, of om te verminderen!

Winactie

We geven een set Mr. Snurk weg zodat ook jij de voordelen hiervan zelf kunt ervaren! Meedoen is eenvoudig:

  • Laat een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn
  • Olivette is ook aanwezig op Twitter Facebook Youtube Instagram! We zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie loopt t/m 11 December waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Heel veel succes! Uiteraard kun je me ook een berichtje sturen op info@olivette.nl 🍀

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief