Delen vinden we super lief

Moeders opgelet! Deze theatervoorstelling wil je niet missen! In 2014 won het cabaretduo OLDENHERMANNS, Lize van Olden (35) en Anna Hermanns (37) het cabaretfestival Cameretten. Sindsdien is de ster van dit heerlijke cabaretduo rijzende en staan ze nu in het theater met de heerlijke voorstelling UNSEXED. Hierin wordt het moederschap ludiek en herkenbaar besproken.

Het is een voorstelling dat op mijn lijf geschreven is en ik kijk er naar uit om hen beiden in actie te zien. Ook maken beiden korte filmpjes met MOMversations voor KEKmama TV met als grote inspiratiebron het ouderschap. Te leuk om niet gezien te hebben!

burn out, moederschap, werk
De voorstelling unsexed zit vol pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen.

Herkenbaarheid voor moeders

Zowel in de video’s als in hun theatershow gaat het duo op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur van jonge moeders. Heerlijk herkenbaar en met schaamrood op de wangen realiseer ik dat het o.a over mij gaat! Dat is dan ook de grote succesfactor van de twee topactrices: de herkenbaarheid van het absurde dagelijkse leven bij het moederschap. Ze laten je lachend relativeren en zien dat moeders eigenlijk geen idee hebben wat ze doen.

Momversations

De MOMverstations zijn dan ook zeker een aanrader om te volgen op het online platform van KEKmama. En nu ze met de theatershow rondtoeren tot aan 2 mei, staat 17 maart groot in mijn agenda omcirkelt. We gaan ze live bewonderen in het theater.

“****Pijnlijk herkenbaar… je kan niet anders dan gefascineerd blijven kijken” – I lovetheater

Schaamteloos eerlijk

Lize en Anna slepen je mee in de wereld van moeders waarin sex, drugs en rock-‘n-roll van jawel, de speeltuin een rol speelt. Ups en downs, opvoedzondes, hilariteit en de herkenbaarheid zal je als moeder in de voorstelling intens aanspreken. In een reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten Lize en Anna de herkenbare dillema’s en het hectische leven van moeders met jonge kinderen zien. We willen zo graag een perfecte moeder zijn die alles onder controle hebben, maar hé, dat is niet zo eenvoudig!

Videoimpressie

Van ballenbak naar premiere

De twee moeders rennen van ballenbak naar darkroom, van sportclub– naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd classy. De naakte waarheid wordt op een prachtige manier weergegeven, maar wel in stijl in een designerjurkje! Elke jonge moeder zal zich herkennen in de thema’s en keihard moeten lachen omdat het zo waar is en zo schaamteloos eerlijk.

“Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw duo” – Juryrapport Cameretten

Wat kijk ik uit naar de pijnlijk herkenbare scenes die confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy zijn en bovenal heel erg grappig. De theatershow Unsexed is een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag

“Fantastische actrices die razendsnel tot de kern van hun typetjes komen” – Het Parool

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over dit heerlijke duo? Je kunt de MOMversations. bekijken, maar ga ze vooral zien in het theater! Of… doe mee met onze winactie en maak kans op 2 keer 2 tickets!

Oldenhermanns

Lize van Olden en Anna Hermanns (OLDENHERMANNS) leerden elkaar kennen op de acteursopleiding van Utrecht en volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. De nuchtere blik op de wereld kwam overeen en ook de humor, met een cabaretduo niet geheel onbelangrijk.

Ze hebben een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met grote fysieke overtuigingskracht. Met een scherpe blik op hun omgeving, moeders en op zichzelf. We zijn namelijk allemaal Bambi op het ijs, laten we dat omarmen….

Winactie

Moeders opgelet! We geven 2 keer 2 kaarten weg om een avond ongegeneerd om jezelf te lachen. Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog voldoet, of onder de winactiepost op de Facebookpagina van Olivette
  • Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube| Instagram en zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen! Sharing is caring.
  • De winactie loopt t/m aanstaande zondag waarna de winnaars in de week erna bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
  • De 2 winnaars maken we aanstaande zondag 15 maart bekend! Veel succes!!
unsexed, theatershow, moederschap, moeders

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief