Delen vinden we super lief

Hakken en sneakers, grotere tegenpolen op schoenengebied zijn er haast niet. De één super vrouwelijk maar niet altijd even comfortabel. De ander juist super relaxt waar je, als je wilt, makkelijk een sprintje op kan trekken. Maar ook sneakers kunnen best heel vrouwelijk zijn. Het loopt alleen een stuk makkelijker dan die onhandige palen onder je voeten. Er zijn dames die op hakken lopen alsof ze sneakers aan hun voeten hebben. Jammer genoeg ben ik er niet zo een ster in. Ik ben wel blij met het modebeeld waarbij je prima gympies onder een leuk jurkje kan dragen.

Mama wil ook dolgraag sneakers & toffe winterjassen

Mijn peuter is van de één op de andere dag uit haar kleertjes gegroeid. Ineens zijn mouwtjes te kort en schoentjes te krap. Vanaf de bank heb ik, in goed overleg, nieuwe kleertjes besteld. Onder het motto: mama wil ook wat, vond ik het hoog tijd voor een avondje shoppen voor mezelf. Niet alleen omdat het zo leuk is. Ik heb ook echt wat nieuws nodig. Ja echt! 🙂 Bij Winkelstraat.nl heb ik lekker rondgesnuffeld tussen de dames winterjassen en sneakers. Geen ‘echte’ winkelstraat, gewoon vanaf de bank. Een platvorm waar mooie merken uit unieke boutiques samenkomen. Wel zo makkelijk! En vooral droog want buiten is het ontzettend nat. Zo kan ik lekker warm, stijlvol en comfortabel de herfst in stappen.

Even geen hakken

Als het aan mijn meisje ligt, zou ik elke dag mijn rode hakken dragen. Ik geef haar groot gelijk. Ik vind ze super! Helaas denken mijn voeten daar anders over. Een geboren hakkenloper ben ik nooit geweest. Volgens mij is het mis gegaan toen ik tijdens mijn buitenlandstage 7 maanden op slippers heb gelopen. Simpele flip flops geven mij het ultieme zomer gevoel. Maar niet echt even goed voor je voeten. Mijn twee zwangerschappen bleken ook geen toppers voor mijn hakkencarrière. Niet dat mijn voeten nou zo drastisch zijn veranderd maar die lekker makkelijke schoenen lopen wel verslavend lekker.

Waarom sneakers?

Er zijn zó veel redenen waarom sneakers helemaal top zijn. Ze zijn modern of juist lekker retro. Even helemaal terug in de tijd naar je eerste All Stars. Dames sneakers heb je in alle vormen en maten. Ze maken een zakelijk pak hip en een jurkje snel. Sneakers zijn vooral super relaxt. Je kan er probleemloos mee de hele stad door stappen. De tijd dat ze alleen onder je sportkleding thuishoorden ligt gelukkig ver achter ons. En dat is te zien. Ze zijn zo veel hipper geworden. Voor ieder wat wils in allerlei kleuren, maten en stijlen. Het is ook nog eens de ultieme all season schoen. Weer of geen weer, altijd sneaker weer. Kies voor witte onder je zomerjurkje en voor donker in de winter. Als je wil kan je er ook nog eens heel hard mee rennen. Altijd handig voor als je een bus moet halen.

En die hakken dan?

Mijn hakken gaan niet weg hoor. Die staan te wachten op het jaarlijkse gala. Gympies mee voor als ik het niet vol hou. Gympies in stijl wel te verstaan. De dames sneakers die ik gespot heb bij Winkelstraat.nl zijn er ook van hele luxe merken. Fashion met een grote F kan je wel zeggen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief