Delen vinden we super lief

Tig jaar geleden was ik snel tevreden met schoenen en had ik niet al te hoge verwachtingen. Vandaagdedag leg ik zoveel meer kilometers af met jonge kinderen dat ik kwaliteit verkies boven een rits aan goedkope schoenen. Ervaring komt met de jaren blijkt maar weer. Nu de wintermaanden naderen, gun ik mijn voeten ook betere schoenen. Naast mijn warme Ugg’s voor tijdens het thuiswerken (echt wat is dat hemels warm), zocht ik naar stijlvolle enkellaarsjes met een comfortabele hak. Ik ga er mee de hoogte in, loop eleganter en heb gelijk een veel betere houding. Deze multi-taskende/functionele- moeder loopt er immers ook graag stijlvol bij!

Lola Cruz

Het Spaanse merk Lola Cruz sprong gelijk in het oog. Het merk staat bekend om de moderne schoenen in een onafhankelijke en verfijnde stijl. De zwarte enkellaars van Lola Cruz heeft een vrouwelijke look en is uitgevoerd in soepel poetsleer met een vierkante neus. De rits aan de voorzijde vond ik met name heel stijlvol! Het is een opvallende goudkleurige ritssluiting met ring waardoor je ‘m gemakkelijk aan-en uit trekt. De schuine blokhak heeft een leren bekleding en een praktische hakhoogte van bijna 8 centimeter. Niet te hoog zodat je er nog comfortabel op kunt lopen.

De aansluitende schacht accentueert je benen waardoor je er als een prinses bij loopt! Naast dat het kwalitatief, zacht leer is, is het voetbed heel aangenaam. Dit zijn schoenen waar je veel plezier zult hebben. De zwarte loopzool van kunststof heeft een gripvaste rubberen inzet en is voorzien van een goudkleurig merkembleem. Combineer ‘m bij ontelbare vrouwelijke outfits en ga er smashing bijlopen!    

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief