Delen vinden we super lief

Dat stijlvol goed samengaat met comfortabel bewijzen de schoenen van Wolky. Dit schoenenmerk heb ik mogen ontdekken tijdens de PR dag bij RVG PR en ik was gelijk verkocht. Mijn omgeving weet dat ik enkel op hakken loop en zullen me nimmer op gympen, of sneakers zien lopen. Toch is het tijdens een citytrip een must om comfortabele schoenen te dragen. En ook op kantoor, of op een dag wanneer je veel moet staan zijn goede schoenen cruciaal om pijnloos de dag door te komen.

Tig jaar geleden lukte het me om een dag op hakken te staan, maar mijn stalbenen voorzie ik nu graag van comfortabele, doch stijlvolle schoenen. Ik mag dan die multi-taskende/functionele- moeder zijn die van hot naar her rent…. Dat rennen doe ik wel heel graag in stijl! Het Dutch design schoenenmerk Wolky heeft hier gehoor aan gegeven en kwam tijdens de persdag op mijn pad.

In de wolken met Wolky

Wolky

Het merk Wolky kende ik nog niet. En waarom niet, is mij een raadsel, ik heb echt geen idee. Het is een zeer gevestigd en bekend schoenenmerk waarmee je letterlijk op wolkjes loopt. Afgelopen weekend heb ik een paar schoenen mogen inlopen en heb echt geen moment last gehad van mijn voeten. Ook als ik nu na een lange dag werken thuis kom, kan ik makkelijk nog een rondje wandelen richting de favoriete speeltuin van mijn kinderen! De ultieme test was het weekendje weg in Amersfoort waar ik heel wat stappen heb verzet met mijn echtgenoot. We hebben notabene de onze lieve vrouwen toren beklommen en ik kan je verzekeren dat ik dat aan me voorbij had laten gaan op hakken!

Wolky staat voor comfortabele schoenen met aandacht voor pasvorm, styling en een gedegen afwerking. Ik ging er van vliegen…

Ideale schoenen voor een citytrip

Mijn nieuwe schoenen lopen echt geweldig. Het voetbed in deze schoenen is stevig en mijn tenen hebben de ruimte. Wat had ik mezelf veel voetenleed kunnen besparen op de vele beursdagen en citytrips als in Milaan en Parijs. Mijn leren veterschoenen van Wolky zijn favoriet en weet dat ik ze heel veel zal dragen. Om toch wat variatie in mijn collectie aan te brengen ben ik ook naar de andere modellen, want de keuze is reuze. Er zit voor iedere smaak en stijl een model tussen, kijk zelf maar!

De Wolky winkel in Amersfoort. Nooit meer zere voeten: deze schoenen zijn mooi én comfortabel

Kenmerkende schoenen

De Wolky schoenen staan er om bekend dat iedere schoen of laars een uitneembaar voetbed heeft. Dat is enorm handig voor mensen met eigen inlegzolen of podologen zolen. Ook de beschikbaarheid van diverse breedtematen is ideaal voor mensen met brede voeten die op zoek zijn naar comfortabele schoenen met een geschikte breedtemaat. In het verleden waren dat niet de meest modieuze schoenen, waar ze bij Wolky echt verandering in hebben aangebracht.

Kwaliteit boven alles

Naast de uitneembare voetbedden, breedtematen, anatomisch gevormde zolen, de kwaliteitsmaterialen en de comfortabele leest, zijn deze heerlijk zittende schoenen zondermeer made for walking! De schoenen van Wolky zijn bij uitstek geschikt voor mensen met gevoelige voeten en ook als je last hebben van lichte allergieën. Een deel van de collectie heeft namelijk een chroomvrije leren binnen voering. Dat houdt in dat als je milde allergie klachten hebt, dit kan helpen. In de winkel kunnen ze je hier echt alles over vertellen. Inmiddels staat Wolky al meer dan 35 jaar voor kwaliteitsvolle schoenen die echt gemaakt zijn met het grootste respect voor de voeten. Hier gaan we nog heel veel plezier van beleven.

De leren schoenen zijn gemaakt van soepel leer. De zool in de schoen is zeer fijn waardoor je op wolken loopt! De zool is uitneembaar voor als je er eventueel steunzolen in zou willen dragen.

De nieuwe Wolky collectie bestaat uit Wolky veterschoenen, pumps, bandschoenen, sandalen, slippers, laarzen en enkelboots. Check de collectie zeker online, je zult me bedanken!

Modieuze, comfortabele schoenen waar je jaren plezier van zult hebben

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief