Delen vinden we super lief

We gaan naar Parijs, een magische citytrip waar we onwijs veel zullen lopen. En dan wil je uiteraard wel fashionable op de (vele)foto komen te staan en hip voor de dag komen. Verwoed stort ik me op het inpakken van de koffers. Inderdaad koffers. Je blijft een vrouw nietwaar? Legio tops, zwierige rokjes, jurkjes en blouses vinden hun plekje in de koffers. Er mist echter nog iets… chips, bijna vergeten schoenen in te pakken.

Een stedentrip naar Parijs zonder schoeisel, dat wordt een wel erg korte stedentrip. Al zoekende struikel je over je versleten Minnie Mouse badslippers. Wel leuk voor Disneyland, maar of je er de romantiek mee zult vinden? Toch maar snel goed schoeisel online bestellen dan waar ik al snel Tommy Hilfiger schoenen in mijn mandje had liggen voor mijn sidekick en beauty’s van een Ted Baker schoenen voor mijzelf.

Welk schoeisel neem je mee?

Het gaat jou niet gebeuren dat je Parijs hebt verlaten, zonder de Eiffeltoren te hebben beklommen. Kost een paar minuten van je leven maar hé, je bent niet voor niets in Parijs. Aha, Caval-schoenen, ontworpen in Frankrijk, hoe toepasselijk. Die schaf je hier in Nederland nog even snel aan. De linker- en rechterschoen hebben een asymmetrisch effect, dus je hebt een paar dat niet matcht. Best handig. Als je in Parijs gigantisch aan de pimpel gaat en vervolgens 2 verschillende merken stappers aantrekt, kun je altijd nog zeggen dat het een stel Caval-schoenen betreft. Trek wel je skinny jeans aan want de Eiffeltoren beklimmen gekleed in een mini-rok maakt dat je jezelf wel erg bloot geeft. Schijnt te maken te hebben met hoogte en windkracht.

Trendy merkschoenen

Tommy Hilfiger schoenen zijn het geworden voor manlief, want ik heb ook zijn voeten lief. Die gaan dus ook mee in de koffer. En schoenmaker blijf bij je leest, er moeten nog ook stevige wandelschuiten worden voor de kinderen.

Skechers zijn ideaal, maar ook andere merken vind ik online. Zo heb je toch nog een paar merkschoenen die trendy zijn en waarin je een sprintje kunt trekken, mocht je onverhoopt het Louvre hebben bezocht, zonder een toegangskaartje te hebben gekocht. Pak dat fleurige rokje erbij, trek er een lieflijk shirtje bij aan en je weet zeker dat je de Fransmannen het nakijken geeft. Het is immers de stad van de liefde.

eifel toren, parijs, kinderen

Paris, wait for me

Het grote genieten kan beginnen want jij hebt de buit binnen. Op naar de Thalys die je in no time naar Parijs brengt. Aan je voeten kan het niet liggen, die zijn verzekerd van omhulsel met prima pasvormen en dito voetbed. Mocht je toch klachten krijgen van het vele lopen dan is er vast wel een aardige jongen die jou “un massage” wil geven. Veel plezier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief