Delen vinden we super lief

Op de vakbeurs Kind & Jugend in Keulen, presenteerde Thule de uitbreiding van hun rijke productcategorie ‘Active with Kids’ waarmee het voor ouders nóg makkelijker is om een actief leven te leiden met hun kinderen. En het allerbelangrijkste: het wordt ook steeds leuker om er op uit te gaan met hoogpresterende en mooie producten dat jouw actieve buiten- en stedelijke levensstijl met kinderen bevordert.

thule, kind & jugend

Noviteiten gespot in Keulen

thule, hondenkar, fietskar

De uitbreiding bestaat o.a uit de nieuwe Thule Shine waarmee de vraag van vele ouders wordt beantwoord die in de stad wonen en een premium, compacte en lichtgewicht stadskinderwagen zoeken. Daarnaast biedt Thule met de veelzijdige, multifunctionele fietsaanhanger Thule Courier een fietskar dat extra veel laadruimte biedt en snel is om te zetten tot een alleskunner.

De nieuwe, verbeterde populaire kinderdrager Thule sapling was al opgemerkt door het vakblad Babywereld en werd tweemaal genomineerd met een babyinnovation award. Zowel in de categorie design als de catgeorie van travel & safety. Ouders kunnen in 2022 hun hart ophalen met al deze product innovaties.

thule, hondenkar, fietskar

Frisse kleuren, features en slimme aanpassingen

thule, hondenkar, fietskar

Naast de uitbreiding van bovenstaande productintroducties in het Active with kids portfolio, worden bestaande succesvolle Thule producten verrijkt met nieuwe kleuren, features en slimme accessoires. Helemaal on trend en fashionable.

Denk aan de iconische, bekroonde loopwagen Thule Glide waarmee marathons gerend wordt. En ook de populaire Thule Urban Glide 2, de fietskar Thule Chariot en het fietskinderzitje, Thule Yepp krijgt slimme aanpassingen. Hier zullen we nog veel over horen zodra het op de markt verschijnt in 2022.

thule, hondenkar, fietskar

Thule Shine: compact en comfort

Van pasgeboren tot peuter, de Thule Shine kinderwagen wordt jouw beste maatje als je er op uit gaat met je grote, kleine liefde. Met de Thule Shine-kinderwagen kunnen ouders vanaf de geboorte van hun grootste rijkdom de drukte van het stadsleven ontdekken. Het lichtgewicht, compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp van de kinderwagen, is perfect voor het navigeren door stedelijke omgevingen.

thule, hondenkar, fietskar

Stoepranden, tramhaltes, putten, of wegopbrekingen, de Thule Shine is er voor gemaakt om je hier omheen en overheen te manouvreren. Het blinkt uit in gebruiksgemak dat je zult ervaren als je er een ritje mee gaat maken.

thule, hondenkar, fietskar

Bij het design hebben de prijswinnende ontwerpers geen compromissen hoeven maken in zijn premium functies. De Thule Shine heeft een gevoerde en omkeerbare verstelbare stoel en een grote, geventileerde en uitschuifbare kap. Dankzij de ingebouwde, verstelbare beensteun zit je kleintje er comfortabel bij en kun je veilig en comfortabel door de stad cruisen. Deze kinderwagen is een fantastische aanwinst in de rijke kinderwagen collectie.

thule, hondenkar, fietskar

Of je nu een kinderwagen zoekt voor in de stad, aan het strand, in de bergen, of eentje om mee te joggen, Thule biedt voor iedere ouder een kinderwagen met optimaal gebruiksgemak.
De Shine is verkrijgbaar in February 2022.

Thule breidt haar Fietskar portfolio uit

De Thule Courier kun je eenvoudig en snel ombouwen van duurzame fietskar naar comfortabele kinderwagen waardoor het een optimale fietskar is voor gezinnen die altijd onderweg zijn. Of je nu naar de markt gaat voor de wekelijkse boodschappen, of dat je lange fietsroutes maakt over de heide, deze fietskar is ideaal!

thule, hondenkar, fietskar

Het vijfpunts gewatteerde harnas, reflecterende wielen en ingebouwde weerbescherming zorgt voor optimale gebruikscomfort. Met deze fietskar is het uitgebreide portfolio een fietskar rijker. En met de dieren accessoire kit ook ideaal te gebruiken voor jouw huisdier, love it! Eindelijk is er een hondenkar die er prachtig uitziet!
De Courier is beschikbaar vanaf maart 2022.

thule, hondenkar, fietskar
Thule Courier, Höllviken

Thule Sapling

De Thule Sapling is al jaren de favoriet van wandelaars en is een nieuwe, bijgewerkte versie rijker. De kleuren zijn stijlvol en het ontwerp is nog slimmer en moderner uitgedacht. Met deze iconische kinderdrager heb je als ouder een babyrugzak waarmee je een actief leven kunt leiden en de vrijheid ervaart om overal met je kind naar toe te gaan.
De Sapling is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft al vele harten weten te veroveren.

Tot slot

Thule, active with kids, bring your life, kind & jugend, thulesapling, thule courier, thule yepp

Krijg je ook al zin om de natuur in te trekken en wordt jouw wanderlust al gevoed? Het mooie Zweedse merk weet zichzelf weer te overtreffen, chapeau!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief