Delen vinden we super lief

In de zoektocht naar de beste fietskar, ging ik op onderzoek uit waarbij er een wereld voor me open ging. Veiligheid voorop en bezocht daarom vrijwel direct de Thule website dat als merk bekend staat als de perfecte kwaliteit-prijs-veiligheid verhouding. Al snel bleek dat er een ruime keuze in modellen fietskarren bestaat. Voor de all time sportieveling tot aan de recreatieve fietskar fan. Welke fietskar ideaal voor ons gezin zou zijn, bleek al snel in mijn zoektocht…..

Thule gespot op de negemnaandenbeurs

Wij gaan er graag op uit, al zul je mij niet heel professioneel, joggend achter de Thule chariot zien aan rennen, skiën zal ik er evenmin mee doen waardoor de Thule Chariot Sport voor mij niet nodig was. Dit is voor sportfanaten het neusje van de zalm met handremmen en schijfremmen, maar voor mijn recreatieve insteek is het instapmodel perfect! Ik houd van fietsen en wandelen waarbij ik eerst gelijk de Thule Chariot Lite 1 en 2 wilde ontdekken.

De Thule Chariot Lite fietskar is te gebruiken om mee te fietsen en mee te wandelen.

Voor sportieve ouders en kinderen

De Thule Chariot Lite werd als allereerste uitgelicht door deze fietskar inspector gadget. Dit is een model voor 1, of 2 kindjes (2 modellen) dat uitermate geschikt is voor zowel dagelijks gebruik en andere buiten activiteiten zoals wandelen. De Thule Chariot Lite is ideaal voor actieve ouders die graag hun kinderen meenemen. Uniek is dat je snel en eenvoudig over een fietskar én over een wandelwagen beschikt, dankzij het Thule VersaWing-systeem.

De bevestigingskit voor de fiets wordt meegeleverd én er zitten wieltjes bij waarmee je met de kinderkar kunt wandelen. Ook kun je er nog een jogging- en skiset extra bij bestellen.

Standard Package (inbegrepen) – Fiets- en wandelkit, ventilatieopeningen, licht, ophanging, verstelbare duwbeugel en eenvoudige compacte opvouwbaarheid

De naam zegt al genoeg: dit model is een lichtgewicht en is makkelijk wendbaar en te gebruiken om mee te fietsen, wandelen of joggen. Deze fietskar weegt slechts 12.5 kilogram en kan worden gezien als het instapmodel. Het draagvermogen is een niet geringe 45 kilogram. Ook is het heel snel en makkelijk van wandelwagen naar fietsaanhanger om te bouwen en compact in te klappen zodat je het makkelijk mee op reis kunt nemen.

4 activiteiten. 4 seizoenen. 1 kinderwagen.

Qua gebruiksgemak heb je hiermee de ultieme keuze. Door de verstelbare duwbeugel, het makkelijk te koppelen fietssysteem en de eenvoudig te plaatsen wandelwielen, heb je het summum als actieve ouder. Een extra groot pluspunt is ook het eenvoudige opvouwen van de chariot, de fijne opbergruimte, de veilige kooiconstructie en de 5 puntsgordels die goed instelbaar zijn. Veiligheid voorop, waarbij het oog ook wel wat wil. Ik loop er als moeder immers ook graag stijlvol bij.

Thule chariot

Je fiets, of wandelritjes zullen comfortabel verlopen door het gevoerde zitje Ook is het systeem af te sluiten zodat je insecten en het slechte weer buiten houdt. En op de zonnige dagen kun je het verstelbare zonnescherm gebruiken.

En aangezien sommigen het eng vinden om een kindje achter zich te vervoeren, kun je ervan uit gaan dat op het gebied van veiligheid aan alles is gedacht! Heb je de veiligheidstesten wel eens bekeken die ze bij Thule hanteren? Dat overtreft alles! Deze fietskar is door en door getest en biedt absolute veiligheid voor ouder en kind.

  • Wielmaat 20 inch
  • Hoogte duwbeugel 89-112cm
  • Afmetingen opgevouwen 85,5x63x37,5 cm
  • Doorrijbreedte 64,5cm
  • Zithoogte 68cm
  • Schouderbreedte 39,5cm
  • Gewicht 11,5 kg.
  • Totaal draagvermogen 34 kg

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief