Delen vinden we super lief

Van lange ritten op het fietspad, een wandeling over de heide, tot aan pitstops op de markt ! Voor actieve gezinnen die van praktisch houden en veel onderweg zijn, is de Thule Courier eenvoudig om te zetten van fietskar naar comfortabele kinderwagen. Waar je ook naartoe gaat, je hebt altijd de ideale fietskar, of kinDerwagen bij de hand. En ook is de Thule courier met de accessoire kit om te bouwen als stijlvolle hondenkar!

We spotten deze praktische fietskar op de Kind & Jugend beurs waar alles internationale pers en vakspecialisten uit de babywereld bijeen zijn gekomen. Ook dit jaar heeft het Zweedse Thule de markt weer doen verblijden met innovatieve producten. En onze viervoeter evenzo, want er is eigenlijk nog geen premium hondenkar op de markt aanwezig.

Verkrijgbaar in maart 2020

De fietskar voor veilige avonturen

En aan alles is er gedacht qua veiligheid en gebruiksgemak. Met de reflecterende wielen ben je goed zichtbaar en dankzij de ingebouwde weerbescherming zit je kindje nog comfortabeler in de fietskar. Daarnaast zorgt de gewatteerde vijfpunts-harnas voor optimale veiligheid én comfort voor je kleintje. De Thule Courier is vanaf maart 2022 beschikbaar en hebben we bovenaan ons verlanglijstje staan. Wij zullen het o.a gaan gebruiken als hondenkar zodat Guus en Charley ook een keer mee kunnen met de fiets.

Veilig en stevig incl. allround comfort

Veiligheid gaat boven alles als je er op uit gaat met je gezin, of als je jouw geliefde viervoeter mee neemt en de Thuel courier inzet als hondenkar. Het gewatteerde vijfpunts-veiligheidsharnas van de Thule Courier zorgt hier voor. En als het weer onverwachts verandert, gebruik dan de verstelbare regen- en gaashoes om jouw kleintje te beschermen tegen alle weerselementen. En als de zon ondergaat, zorgen de reflecterende wielen bij weinig licht voor extra zichtbaarheid

In een handomdraai om te bouwen

Deze courier is ideaal aangezien je snel en simpel van het fietsen kunt overstappen naar wandelen. Daarnaast kan de Thule Courier ook omgebouwd worden tot een speciale cargo fietskar, of hondenkar voor een dagje naar het strand of voor snelle uitstapjes naar de supermarkt. De stevige vloer en geïntegreerde bevestigingspunten zorgen ervoor dat jouw spullen veilig op hun plek blijven tijdens de rit. Ideaal voro onze wekelijkse boodschappen op de nabijgelegen markt.

Hondenkar biedt ruimte voor elk gezinslid

lavistique, kunstwerken, kunst, schidlerij, huisdieren

Je hoeft je trouwe viervoeter nu nooit meer thuis te laten. Iedere huisdierenvriend kan de Thule Courier omtoveren tot een speciale hondenkar, of aanhanger voor huisdieren. De optionele accessoire huisdierkit omvat een zacht bed voor huisdieren, een leiband, bagageruimte voor speelgoed en een waterbak. En dankzij de dakbevestiging kan jouw metgezel zijn hoofd tijdens de rit uit het gaasraam steken. Eindelijk een premium hondenkar die er ook mooi uitziet.

Ook als hondenkar te gebruiken

Eigenschappen :

Veilig en comfortabel
De grote zitruimte biedt plaats aan maximaal twee kinderen en heeft een gewatteerd vijfpunts-harnas voor optimale veiligheid

Eenvoudige overgang
Gebruik de Thule Courier als speciale cargo fietskar om de boodschappen mee te doen.

Huisdieren zijn ook familie
Neem jouw trouwe viervoeter mee op pad met de optionele huisdierkit vol accessoires. De Thule courier is hiermee om te bouwen als hondenkar achter de fiets.

Bring your life

wanderlust, reizen, duffle bag, thule, reislust, reizen, er op uit, liefde voor reizen

Ook bij ons draait het binnen ons gezin om samen zijn en om er actief op uit te gaan! De ene keer is dat in de stad en nu we in Apeldoorn wonen, duiken we steeds vaker de vrije natuur in. Thule biedt een breed assortiment producten waarmee wij met onze kinderen onze passies kunnen delen – ongeacht het seizoen en waar we ook naartoe gaan. We kunnen dan ook niet wachten dat deze Thule courier verkrijgbaar is in maart 2022. En met name om onze viervoeter stijlvol in te vervoeren.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief