Delen vinden we super lief

Op de aanlegplek van Starboard Boats, naast het Waldorf Astoria Hotel werden we hartelijk ontvangen voor een blogboot boottocht over de Amsterdamse grachten. Een boottocht is altijd een goed idee en met name als je leuke schippers hebt als Jan & John. Een selecte groep bloggers en influencers waren uitgenodigd door Marguerita van Marstyle voor een privé bootttocht in Amsterdam waar er fijne merken gepresenteerd werden. Het was een verademing om Amsterdam weer tot leven te zien komen en om zoveel leuks te ontdekken… lees je mee?

View this post on Instagram

A post shared by Family, fun & lifestyle blog (@olivettepuntnl)

Starboats – blogboot

Onder het genot van een hapje en drankje beleefden we een fijne blogboot vaartocht op een prachtige privé boot van Starboard Boats. Varen is altijd een goed idee, met name als je omringd bent met leuke mede bloggers. Er werden leuke merken gepresenteerd waarbij Christel van Dok30 het spits afbeet met een uniek concept dat me wist te triggeren.

De blogboot is een fijne pr ervaring waarbij lifestylebloggers, woonbloggers, meevarende merken en bureaus aan boord zaten.

Henny van Scrub & Rub presenteerde prachtige producten op de blogboot uit het huidige assortiment waar de ene créme nog lekkerder rook dan de andere. Tot slot nam Thule ons mee op avontuur met hun #Bringyourlife campagne rondom de Packs, bags en luggage categorie.

Merken

De aanwezige merken hebben weer goed hun best gedaan om er iets exclusiefs van te maken tjdens deze blogboot editie en presenteerden fijne producten. Ik ben benieuwd of jij alle merken kent….

Dok30

Huizen worden steeds slimmer en ook wij bedienen graag de apparaten en processen bij ons in huis met onze telefoon of stem. Denk aan de thermostaat, verlichting, of voordeur. Dok30 presenteerde ons de Switchbot waar ik wel blij van werd. Hoe handig om met je smartphone de gordijnen open of dicht te kunnen doen met de SwitchBot Curtain. Met name op afstand ideaal als inbraakpreventie.

Het kloppend hart van de SwitchBot Curtain wordt gevormd door de motor in de unit en de ondersteunende software. Voor de motor is gebruikgemaakt van een eigen ontwerp.

SwitchBot lanceerde een paar jaar geleden kleine gadgets waarmee je op alles een robotschakelaar – de SwitchBot Bot – kunt plakken. Zo maakte je ‘domme’ waterkoker, bonenmachine en lichtschakelaar op afstand ‘slim‘. De SwitchBot Curtain maakt in 30 seconden je gordijn slim via een kleine draadloze robot die alle gordijnen gemotoriseerd maakt met een installatie in minder dan 30 seconden. Dat is toch magisch?nWe deden fijne ontdekkingen tijdens deze blogboot editie.

De installatie is letterlijk net zo eenvoudig als het vervangen van een gloeilamp dankzij het unieke mechanische ontwerp. We werden overtuigd en testen het snel uit voor een uitgebreide review.

Scrub & Rub

De producten van Scrub & Rub ruiken heerlijk, maar met name de filosofie achter het merk spreekt me aan. Scrub & Rub gelooft in een goede natuurlijke verzorging van de huid. Het is parabenenvrij en bevat enkel natuurlijke ingrediënten als bijvoorbeeld pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, waar ik blij van word. Hiermee creeer ik thuis mijn eigen sauna.

Samen met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. gelooft Scrub & Rub in het pure en goede van de natuur, ook voor de huid! Aan boord mochten we het uitproberen en de geuren spraken me enorm aan tijden het smeren, sprayen en schuimen. Met name de body crub en foam verrasten me. Thuis kon ik mijn hart ophalen met de roomspray. Het heeft nog nooit zo lekker geroken bj ons thuis..mmmm

Thule #bringyourbag

Zoals de website, Facebook & Instagram social accounts van Thule ook wel laat zien, creëren ze graag gedenkwaardige dagen en laten ze ‘good vibes’ zien. Buiten zijn, is alles wat telt, ook binnen ons gezin. We gaan er graag op uit voor een gezinswandeling in de stad, het bos, we sporten graag, zoeken de natuur op, of duiken de sneeuw in. Afgelopen jaar bestond de vakantie voor velen uit een staycation, dichtbij huis. We mogen meer en kunnen weer op reis om onze droombestemming te bezoeken en onze passie te ontdekken.

We ontvingen in de blogboot goodiebag de Thule Chasm Bag Olivine 40 Liter uit de popualire Chasm collectie, één van Thule’s succesnummers met zeer veel slimme oplossingen. Het gebruiksgemak is ongekend en het is een plaatje om te zien. Hier zijn we zeer blij mee aangezien we papa op vaderdag ook eentje hadden gegeven en deze Thule Chasm tassen subliem zijn!

#bringyourlife #bringyourbag

Farmbrothers

De kinderkoekjes, alledaagse koeken en koffiekoeken van farmbrothers had ik zien liggen bij de AH. Toch nam ik ze nooit mee, tot vandaag. Na deze verantwoorde en heerlijke vegankoekjes geprobeerd te hebben, gaan ze nu dagelijks mee in de broodtrommeltjes. De baksels van Farm Brothers worden iedere week vers gemaakt met drie soorten graan (spelt, haver, rogge) en zijn grotendeels volkoren.

Ze worden gezoet met ongeraffineerde suikers zoals oerzoet en rijststroop waardoor ze weinig zout en vet bevatten. Daarnaast bevatten de koekjes geen ei, palmolie of enige smaak- geur- en kleurstoffen. Je kunt er onbezorgd van genieten en hebben bewezen dat biologisch er ook nog eens mooi uit kan zien.

Naaais

Naast een woninginbraak, is een woningbrand mijn grootste angst en zijn we goed equiped met een brandblusser, een vaas en blusdeken in huis. Toch is de blusdeken bij mij in de keuken een doorn in mijn oog. Ze zijn niet mooi, maar wel veilig en van grote waarde. Als er brand in je huis is, wil je er immers snel bij zijn. De design blusdeken van het hippe merk naaais vond ik dan ook een fijne vondst! Iedere blusdeken in het assortiment heeft een modern design. Denk aan prints met een kreeft, aapjes, of een fles wijn. Hier word je toch blij van!

Het zijn goedgekeurde, gecertificeerde blusdekens van Nederlandse makelij, gemaakt van glasvezeldoek. De blusdeken is met name geschikt voor het blussen van kleine brandjes en voorkomt waterschade en bluspoeder in huis. Op de achterkant vind je de instructies. Op te hangen in bijvoorbeeld de keuken of bij de open haard. Afmeting: 120 x 180 centimeter. Het is een investering, maar dan ben je gelijk veilig en hip tegelijk, Love it!

Difrax

De beste fopspeen voor mijn dochter was die van Difrax. Geen groot oplawaai als de huidige trend, maar een vlindervormig speentje. met duurzame siliconen dat het neusje vrij houdt, in plaats van het fragiele natuurrubber. De felle, originele modellen van jaren geleden staan me nog bij zoals de Keith Haring printjes, of de CliniClowns glow in the dark spenen. Recent lanceerde ze een spenencollectie met pastel tinten, anno nu, helemaal on trend en stijlvol. En mocht je kindje nooit spenen hebben uitgeprobeerd, dan ken je Difrax vast van de- beste babyfles, ook wel de best verkochte anti-colic babyfles met een S-vorm

Tot slot

Het was een fijne ochtend o pde blogboot waarna thuis onze inbox geduldig op ons heeft gewacht. Toch wilde ik jullie wel gelijk op de hoogte brengen van al dit moois! Mocht je vragen hebben n.a.v mijn blog, aarzel niet om ons een berichtje te sturen. En zelf reserveer ik snel een eigen familie tocht op de fijne boot van Star boats, wat is varen toch fijn!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief