Delen vinden we super lief

Het maken van een familieportret is een hele uitdaging met ons vijfjes, laat staan van de drie bandito’s. Gekke bekken, dichte ogen, een verward kapsel, of een norse blik. Langleve de familieportretten van Studio Urf&Ogel, onze nieuwste ontdekking. Ons familieportret is nu strakke hap waarbij iedereen zeer goed uit de verf komt. Op z’n ‘zondags best’ waarbij geen haar uit de plooi valt.

De familieportretten van Urf&Ogel zijn een schot in de roos en een plaatje aan de muur. De gepersonaliseerde portretten zijn onwijs leuk en origineel om als cadeau te geven, of krijgen. En inmiddels hangen ze bij al vele gezinnen aan de muur. Ons portret is ook echt leuk en realistisch geworden!

Maak een familieportret

De familieportretten van Studio Urf&Ogel zijn tof en echt onwijs origineel, zowel als eyecatcher in de woonkamer of als naambordje bij de voordeur. Het creatieve brein achter Urf&Ogel is Cindy en biedt de mogelijkheid om jouw familie samen te stellen. Voor elk familielid kies je de haarkleur, kleur ogen, kapsel en kleding en geef je de leeftijd door. Cindy maakt er vervolgens een prachtig geheel van. Onze blonde koppies zorgen voor een fijn plaatje.

En ook kun je je huisdier toevoegen op het familieportret die je vervolgens kunt plaatsen op een poster op papier, tegel, poster op hout, naambord, mok, button en geboortekaartje. De keuze is reuze! Een gavere manier om je familie, vriendengroep, collega’s of studentenhuis te laten vereeuwigen is er toch echt niet! We love it! En ik verheug me nu al op het versturen van onze kerstkaarten die ik nog even niet laat zien natuurlijk.

Nieuwe collectie

Omdat de portretten populair zijn, heeft Cindy het assortiment uitgebreid met nieuwe poppetjes en illustraties en kun je individuele portretten laten maken. Naast de vierkante en rechthoekige variant, kun je nu overigens ook een portret in de vorm van een cirkel maken.

Het maken van een familieportret is altijd een leuke uitdaging! Urf&Ogel biedt dé oplossing.

Je kunt je portret personaliseren voor je moeder, vriendin of collega met de icoontjes of quotes die goed bij ze passen. Ook kun je bijvoorbeeld een glas wijn toevoegen, een kaartspel, of een cupcake. Ook heeft Cindy icoontjes toegevoegd voor sterrenkindjes, zodat je een persoonlijk en waardevol aandenken hebt in een verdrietige tijd.

Hoera! Een kaartje!

En waar je ook een tof familieportret voor kunt maken is voor op trouwkaarten en geboortekaartjes. Studio Urf&Ogel weet op originele wijze jullie trouwdag of gezinsuitbreiding grafisch vorm te geven.! Naast familieportretten zijn er kaartjes in de thema’s klederdracht, dieren en circus. Hoera! Dat wordt een feestje in de brievenbus!

Een van de weinige, toffe familiefoto’s genomen op een huwelijk van vrienden

Grafische lijnen en heldere kleuren

familieportret, foto aan de muur, canvas, wandbekleding

De illustraties van Studio Urf&Ogel zijn uniek en vallen op door de eenvoudige, vrolijke designs met grafische lijnen en heldere kleuren. Of wat dacht je van de gezellige familie van karakters: een beer, konijn, panda, pinguïn, zwaan, agent, piraat en prinses. Zij spelen allemaal de hoofdrol in de uitgebreide en veelzijdige collectie ansichtkaarten, posters, stickers en uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Over Studio Urf&Ogel


Grafisch ontwerper en illustrator Cindy Terpsma-de Schepper is het creatieve brein achter Studio Urf&Ogel. Met haar toegankelijke en kleurrijke ontwerpen weet zij keer op keer te verrassen. Tip: op de website vind je leuke gratis printables die je kunt downloaden. Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief