Delen vinden we super lief

Difrax introduceert een speciale ‘Glow in the Dark fopspenen‘ collectie voor CliniClowns. Ze creëren met déze toffe feestelijke charity speen een glimlach op het gezicht van groot én klein. De eerste speen werd overhandigd aan zanger/presentator Tim Douwsma op de negenmaandenbeurs, die zelf net vader is geworden en CliniClowns een warm hart toedraagt. Wij waren erbij en vertellen er graag alles over!

Warm hart

Dit is echt een actie dat ik net als Tim een warm hart toedraag. Door de aanschaf van deze feestelijke fopspeen, steun je indirect zieke kinderen, kinderen met een beperking en tegelijkertijd ook mensen met dementie. CliniClowns is een prachtig goed doel dat velen ongetwijfeld bekend is.

Zelf ben ik er nooit in aanraking mee geweest, maar in mijn naaste omgeving weet ik wat voor een impact een ziekenhuisopname kan hebben op gezinnen en kinderen. Mijn kids hebben leren stoppen met foppen, maar er zijn veel meiden zwanger in mijn naaste omgeving die ik maar wat graag deze mooie speen cadeau geef!

Het is mijn inziens een baby musthave om een fopspeen in huis te hebben. En als de speen niet gebruikt wordt, maak ik er gewoon een ander blij mee in een luiertaart.


Voor elke verkochte speen wordt er door Difrax direct €1.- gedoneerd aan CliniClowns. Hiermee geef je afleiding, vrolijkheid en een lach!

De vrolijke collectie

De fopspenen herken je aan het doorzichtige, vlindervormige schildje dat het neusje vrij laat. De print met vrolijke confetti is om blij van te worden! Het midden van de newbornspeen is ‘Glow in The Dark’, waaronder de ring bij de ^+, 12+ en 18+ maanden speen! Dit is echt ideaal als je in de nacht wakker wordt door een huilend kindje waarvan de speen kwijt is. De CliniClowns fopspeen is beschikbaar in vijf verschillende maten van prematuur (-2 maanden) tot 18 maanden plus.

Dat houdt in dat ze 5 grootten schildjes hebben! Ze groeien daardoor mee met de zuigbehoefte én het gezicht van jouw kindje. Geen mega grote speentjes bij een klein babyhoofdje, hoe fijn is dat!

De limited-edition collectie is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn, babyspeciaalzaken, Wehkamp, cliniclowns.nl/shop en difrax.com. Per verkochte fopspeen doneert Difrax 1€ aan CliniClowns. Meer informatie klik hier!

Difrax in een notendop

Difrax is opgericht in 1967 en staat bekend als het het Nederlandse A-merk van babyproducten. Ze zijn marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. Je kent wellicht de beste anti koliek babyfles in de vorm van een S wel. Bij Difrax staan ze voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan.

Bij Difrax begrijpen ze dat iedere baby uniek is en zo ook de aanpak van het ouderschap. Daarom zijn al hun producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.

De Difrax fopspeen wordt door 48% van de Nederlandse baby’s gebruikt
* Houdt het neusje vrij
* Siliconen: veilig, hygiënisch, geur- en allergievrij
* Groeit mee met de zuigbehoefte en leeftijd van je kindje
* Ontwikkeld met logopedisten en tandartsen

Verkrijgbaarheid

Het ruime award-winnende assortiment van difrax is inmiddels in 40 landen verkrijgbaar bij een diversiteit aan babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com

Over CliniClowns

CliniClowns zet zich graag in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief