Delen vinden we super lief

“The Christmas Show” keerde dit jaar tweemaal terug op zaterdag 21 december en zondag 22 december 2019. Voor alweer het vijfde jaar op rij keerde het spektakel terug naar de Ziggo Dome! Ieder jaar staat het hoog op mijn wensenlijstje, net als het kerstcircus in Carré en toch kwam het er niet van. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen Linda van Mamaliefde vroeg of ik met haar mee wilde gaan.

Dolgraag wilde ik met prinses Yvette(5) naar The Christmas Show! Het staat bekend als het meest magische kerstspektakel ooit! Vol verwachting gingen we uiteraard geheel in Doornroosje~ kerstmis stijl richting het Ziggo in Amsterdam.

RTL Boulevard op 1m30! Ja,ja we deden nog zo ons best om uit beeld te blijven!

Magisch spektakel

Voor deze 5e jubileumeditie van “The Christmas Show”, stond één van ’s werelds meest geliefde verhalen centraal. In ‘Doornroosje en de Kerstprins” werd het klassieke verhaal van de schone slaapster op een ludieke wijze omgetoverd tot een kerstsprookje. Het decor, acteurs en dialogen waren zeer origineel ingestoken. We werden meegesleept in het verhaal van Doornroosje en het was maar, o zo, spannend of het ging lukken dat ze na 100 jaar slaap met Kerst, weer haar droomprins zou kunnen vinden?

De verhaallijn van Doornroosje kennen we, maar met de drie ‘bijzondere’ heksen was het geen moment voorspelbaar. Vooral de interactie met het publiek was hilarisch.

Sterrencast The Christmas Show

Dit jaar speelt Celinde Schoenmaker de rol van Doornroosje en is Carlo Boszhard de verteller in The Christmas Show . Beiden acteurs van topklasse! We bevonden ons in een sprookjesachtige kerstdroom, waarin naast een meeslepend en komisch verhaal, dans en visueel spektakel natuurlijk ook vele bekende kersthits voorbij kwamen. Voor jong én oud was het een echt spektakel! Mijn dochter keek haar oogjes uit! Vooral toen het in de zaal begon te sneeuwen, sprankelende haar oogjes ronduit!

Op reis met sterren in

In de show reisden we mee met Doornroosje naar de Noordpool! Ze kwam onderweg hilarische karakters tegen die een grijns op onze gezichten toverden! Wat dacht je van Famke Louise als fee? Celinde Schoenmaker nam de hoofdrol van Doornroosje op zich. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolkten de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Dit deden ze zeer vermakelijk!

Tim Douwsma was Prins Timothy, die toch wel mijn favoriete rol vertolkte…”All I want for Christmas is “Me” zong de ijdele prins ons toe! Buddy Vedder assisteerde de Kerstman in de rol van hulpje Jingle en had hiermee een glansrol. Het verhaal werd echt op een spannende en grappige manier vertelt door ‘verteller’ Carlo Boszhard.

Acteur Ger Otte was te zien in een dubbelrol van koning Tromp én Kerstman. Deze karakters tezamen maakte het echt tot een feestje!

Spanning, humor, zang én dans

Mijn dochter vond fee Fataal toch wel wat eng, maar met een grapje hier en daar ging het al snel weer goed! De kostuums waren verbluffende creaties en echt een genot voor het oog. Het was een show vol verrassingen, adembenemende lichtshows en special-effects. De kerstvakantie kon voor ons niet leuker beginnen dan met The Christmas Show in Ziggo Dome.

Dit was echt een middag vol kerstmagie, liefde en heel veel lachen. Ze konden The Christmas Show marketing technisch wel een kerstspektakel noemen, maar nu we het met eigen ogen zagen, zijn we het er zeker over eens!

Tot slot

Ticketprijzen voro de The Christmas Show zijn exclusief servicekosten. Meer informatie vind je hier. Let ook op dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt! Het gaat helaas nog wel eens mis. Aankomend jaar zijn we er weer dolgraag bij!

The Christmas Show

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief