Delen vinden we super lief

kerstversiering, hema, blogbox, qnect

Nu de dagen korter worden en we onder ons warme dekentje kerstfilms kijken, zijn de kerstkriebels volop aanwezig. Kerst is een prachtige tijd die we uitbuiten qua versiering en aankleding van ons huis. Het is niet alleen héél fijn om tijd met het gezin door te brengen rondom de kerstboom, of aan een mooi versierde kersttafel; het versieren van de kerstboom en decoreren van ons huis is minstens zo leuk!

Na het optuigen van de bomen en nadat alles op zijn plek stond, was er toch 1 doorn in mijn oog. De Frida Kahlo posters zijn onwijs cool, alleen passen ze niet in het winterse, kerst tafereeltje. Er was dus één belangrijke actie punt: de juiste winter, kerst posters voor aan de muur. Ik had al veel inspiratie opgedaan op de Poster store socials waar de ene afbeelding nog mooier was dan de andere.

Poster store

Bij Poster Store hebben ze de mooiste wanddecoratie voor aan de muur waar je je eigen thema kunt doorvoeren qua styling. Mijn zoontje kreeg een jungle kamer dat eenvoudig te stylen was matching posters. In onze logeerkamer zie je Parijs terugkomen en de woonkamer maak ik graag af met winterse kerst posters. Er hangen al lijsten waardoor ik met enkele extra posters en passe partouts klaar ben. Ik kan ze daardoor tijdelijk vervangen en ruil de posters weer om rond drie koningen. (Tip: laat de posters in de lijst, wel zo handig)

De unieke kerst posters helpen jou bij het maken van een persoonlijke fotowand, passend bij jouw smaak en huis. Online geven ook winterwonderland inspiratie die je nodig hebt om je eigen kerst fotowand te creëren.

Je kunt zelf gaan klungelen met het passen en meten, maar daar ben ik mee gestopt. Not my cup of tea aangezien de combinaties qua wanddecoratie bij Poster Store al helemaal voor je geselecteerd is op thema, kleur en formaat. De muur geef ik ook een groen, olijf kleurtje waardoor de afbeeldingen nog beter uitkomen. Ik hoor je denken “groen“?…. en dat klopt. Met name omdat groen verder in ons huis is doorgevoerd en het buitenschilderwerk ook groen is.

Ruime kerst posters keuze

In de menu balk kunt je op thema zoeken. Er is ruime keuze uit verschillende natuurposters, leuke illustraties, quotes, detail foto’s, kaarten en steden, Mijn kerstkriebels werden blij van de winterwonderland, sfeervolle kerst posters.

Tip: combineer verschillende gelijkgestemde afbeeldingen, detail fotografie en quotes waarmee je een eigen combinatie vormt. Als je rekening houdt met afgestemde kleuren creer je rust. Onze winterwonderland wand is met name groen, rood en wit tinten.

Omlijst je favoriete poster

Door de posters in te lijsten met een passe partout, knallen ze net even iets meer aan de muur. Het straalt zoveel klasse uit, al ben ik het wel beetje bij beetje aan het sparen. Een hele wand is uiteraard wel een investering. We kozen verschillende matching posters uit op kleur en het kerst thema waarmee de muur omgetoverd werd in een winterwonderland wand. Het combineren vond ik lastig omdat alle posters tof zijn. Ik koos voor een kerst inspiratie afbeelding die in mijn prijsklasse viel ! Toen ben ik qua designs gaan schuiven aan de hand van de lijsten die ik al heb hangen. Mijn eigen wall of kerst fame was samengesteld!

posterstore, kerst posters

Mijn voorkeur qua fotolijsten is voor kerst eigenlijk eiken, maar de goudkleurige lijsten hingen er al. Uit praktisch oogpunt wissel ik hierin de kerstafbeeldingen. Zwart metaal zou dan weer beter passen in onze woonkamer en wit op de kinderkamer. En als je het eindresultaat ziet, is goud toch ook wel weer echt prachtig!

De posters die je inlijst zijn van zeer hoogstaande kwaliteit! Het is dik papier en niet van dat fluffy karton! En als je er een passe partout bij besteld straalt het helemaal klasse uit. Twijfel daar niet bij, door her en der een kader toe te passen is het net een atelier

De posters zijn er in verschillende formaten : 13×18 cm, A4 (21×29,7 cm), maar ook in 30×40 cm, 40×50 cm, 50×50 cm, 50×70 cm en 70×100 cm. Varieer met de grootte en je krijgt een speels effect

Muur vol met kunst

Spelenderwijs heb je een originele posterwand gecreerd met vele mooie afbeeldingen. Voor in mijn werkkamer is mijn oog gevallen op een geheel andere out of the box collectie, maar dit huis gaan we stapje voor stapje inrichten.

Op de online inspiratiepagina van de Poster Store kan je heel goed inspiratie opdoen en zie je gelijk hoe je een slaapkamer, kantoor of woonkamer kan inrichten met onze wanddecoratie. Op deze pagina hebben wij ook onze kennis verzameld voor het ontwerpen en creëren van de mooiste fotowand in onze logeerkamer. Wel zo fijn dat je niet alles zelf hoeft te bedenken. Het ziet er toch wel heel gaaf uit! Happy girl hier!

Kortingscode

In samenwerking met Posterstore mogen wij een kortingscode delen met onze lezers. Met de code olivette55 krijg je maar liefst 55% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 9/1, hoe leuk is dat!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief