Delen vinden we super lief

Onze avonturier en creatieveling die een jungle kamer krijgt in het nieuwe huis

Posters aan de muur blijven onverminderd populair. Het is dé manier om een stukje van jezelf te laten zien en je interieur nog verder te personaliseren. In onze logeerkamer prijken er prachtige posters aan de wand en ook voor onze borrelkamer ben ik gezwicht voor een mix aan prachtige afbeeldingen. Het geeft een ruimte klasse en persoonlijkheid.

Voor mijn zoontje zijn we een jungle kamer aan het inrichten voor in ons nieuwe huis. Met een beeld in ons hoofd zijn we daarom wederom uitgeweken naar de website van Poster store voor stoere jungle posters.

Jungle posters

Om mijn zoontje te betrekken bij de keuze van zijn jungle posters zijn we samen de website van Poster store afgestruind. Verhuizen is al spannend genoeg en nu heeft hij een hele gave jungle kamer om naar uit te kijken, die we samen hebben uitgezocht.

Hakana Matata, allee ge hebt het of nie. Hakuna Matata, ’t is maar hoe ge t ziet. Ge hebt geen zorgen, zorg maar dat ge geniet. ’t is een theorie, filosofie, Hakuna Matata. Jungle posters naar mijn hart

Jungle fever met jungle posters

Jungle fever

We halen de jungle naar binnen met jungle posters waarbij planten, natuurlijke materialen en de dieren een perfecte match zijn. We hebben ervoor gekozen om de muur groen te schilderen en de posters er uit te laten springen. De lijsten wilden we heel graag omlijsten met hout om het jungle gevoel terug te brengen. toch kozen we uiteindelijk voor goud voor extra allure.

Aangezien de verhuizing nog even op zich laat wachten, hangen we de Poster Store posters eerst bij ons aan de muur. Zoonlief helemaal happy en het staat ook nog eens heel gaaf. Nu heb ik wel een issue…., dochterlief en de jongste willen nu ook een poster wand, ojee…. De een met konijntjes en de ander wil dolgraag een wolvenkamer… ok mommy is on it...

Poster selectie

Als je een poster koopt, heb ik enkele tips voor je waar ik gaandeweg achter ben gekomen. Allereerst zou ik checken of het gedrukt is op duurzaam geproduceerd papier en van hoge kwaliteit is (de poster store prints zijn FSC gekeurd, Nordic Swan Ecolabel erkend en voldoen aan de ISO 14001 normering). Als je weet dat het papiersoort geschikt is, kun je een lijst kiezen waarin de posters goed tot zijn recht zullen komen.

Voor mijn zoontje kozen we gouden frames, net als onze borrel kamer waar Frida Kahlo ook zeer goed tot zijn recht in zal komen. Ook adviseer ik een passé-partout bij afbeeldingen om enkele jungle posters mee uit te lichten. Dat geeft een poster muur net even meer klasse! Ik geef toe dat ik daar eerst over twijfelde omdat mijn poster wand ietsje duurder uitviel, maar ben toch gezwicht. je ziet echt het verschil en je blijft er naar kijken.

Tot slot kun je afbeeldingen bij elkaar zoeken die echt bij jouw interieur passen. Bij Poster Store vind je zowel trendy, klassieke, design en tijdloze natuur designs. En aangezien ik wel wat hulp kan gebruiken qua ophangen, kon ik mijn hart wederom ophalen bij de inspiratie kamers. Dit was ook ideaal voor mijn zoontje om hem een beeld te geven hoe zijn jungle posters kunnen komen te hangen waarmee hij al helemaal kon opgaan in zijn nieuwe kamer… ‘wow mama, krijg ik echt een tijger aan mijn muur…’!?

De posters zijn per verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen ingedeeld. Klik je op een foto dan zie je ook meteen hoe deze in combinatie met andere foto’s een fotowand kan vormen. Klik & collect, bestellen is ongekend eenvoudig.

Muur vol posters

Een enkele poster ophangen is leuk, maar het is zoveel leuker om diverse afbeeldingen bij elkaar te hangen. Op een fotomuur kun je foto’s afwisselen met een quote, minimalistische tekeningen, een uitgelichte enscenering, of een foto die er echt uit springt. Op die manier kan je precies de sfeer oproepen in huis die bij jullie past. Ook kan het mooi zijn om verschillende formaten bij elkaar te hangen en om het af te maken kun je de muur een kleurtje geven.

Het is mij opgevallen dat ik graag rustige kleuren kies en tijdloze posters. Voor wie juist van afwisseling en interieur statements houdt, kan het verstandig zijn om een paar extra posters te bestellen die je achter je huidige posters plaatst. Hierdoor kun je regelmatig posters wisselen en lijkt je fotowand telkens weer als nieuw.

Snelle service

Nadat de jungle posters waren besteld, werden de posters en lijsten na 4 werkdagen thuis bezorgd. Alles is keurig verpakt en wordt goed beschermd tijdens de verzending. Bovendien wegen ze niet veel, waardoor je alles makkelijk aan de muur bevestigt. Wat zijn we blij met deze aankoop en wat een goede service verlenen ze bij Poster Store, echt chapeau! Er was een foutje in de bestelling geslopen, die gelijk kordaat werd opgepakt. Een blij jochie is voor ons van zo’n grote waarde. Verhuizen is niet niks voor hem en op deze wijze krijgt hij er wellicht toch wel stiekem een beetje zin in!

Korting op je aankoop

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om zelf te gaan shoppen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Namens Poster Store mogen wij jullie blij maken met een hele fijne kortingscode: vul ‘olivette35‘ in bij het afrekenen en ontvang nu maar liefst 35% korting! Daarnaast mogen we een voucher van 50,- cadeau doen aan een van onze lezers! Wordt jij blij van de posters van Poster Store, laat dan in een reactie hieronder, of op Facebook weten welke poster jij direct zou bestellen met deze waardebon. De winnaar maken we volgende week woensdag bekend!

Wat zou bij jullie thuis aan de muur zeker niet misstaan? Ik ben benieuwd! Wij kunnen niet wachten om de jungle kamer in te richten en het resultaat te laten zien!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief